Jäsen: Muistathan tilata taskukalenterisi 30.9. mennessä

Tilaa jäsenkalenterisi vuodelle 2018

Proviisoriyhdistyksen jäsenenä saat jäsenetuna proviisorin taskukalenterin vuodelle 2018.

Kuluvan vuoden kalenterin mukaisesti proviisorikalenteri sisältää erillisen pienoiskalenterin, josta löydät tietoa mm. alan koulutustapahtumista, tärkeistä päivämääristä ja jäseneduistasi kootusti kätevässä taskukoossa. Kalenteri toteutetaan yhteistyössä Orionin kanssa.

Tilaa kalenterisi tällä verkkolomakkeella 31.10.2017 mennessä!
Emme vastaa siitä, mikäli muuta kautta tulleet tilaukset eivät kaikki ohjaudu kirjautuneiksi tilauksiksi ja tule toimitetuiksi. Onnistuneesta tilauksesta saat automaattisen vastauskuitin tilauksesi yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Ilmoitathan tilauksen yhteydessä myös kalenterin toimitusosoitteen. Kiitos yhteistyöstä!

Päivitetty:
To, 10/05/2017 - 13:07
Lisää tietoa:
Torstai, lokakuu 5, 2017 - 13:10

Jäsenkalenteri on tilattavissa vielä lokakuun loppuun saakka sähköisellä tilauslomakkeella. Kalentereita on jaossa rajoitettu ennakkovarauksen mukainen määrä, yht. 600 kpl tänä vuonna. Kalenterit postitetaan tilausten perusteella joulukuun alkuun mennessä.