Auran apteekki, proviisori

Auran Apteekki on moderni apteekki virkeässä Auran kunnassa, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta. Miellyttävät aukioloajat ja uudet, valoisat tilat S-marketin yhteydessä takaavat hyvän työskentely-ympäristön. Palvelemme asiakkaitamme kiireettömästi kaikissa lääke- ja apteekkiasioissa. Asiakaspalvelun lisäksi palveluihimme kuuluu muun muassa kotihoidon ja hoivakotien asiakkaiden lääkkeiden toimittamista ja annosjakelua. Sivuapteekkimme sijaitsee Tarvasjoella, 10 minuutin ajomatkan päässä apteekilta. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen farmaseuttia tai uransa alkutaipaleella olevaa proviisoria vahvistamaan huippua työporukkaamme!

Auran Apteekissa pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti erilaisissa tehtävissä. Toimenkuvaasi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi muun muassa kotihoidon ja hoivakotien tilausten toimittamista, annosjakelua ja mahdollisesti myös sivuapteekkimme hoitajan sijaistamista. Halutessasi pääset mukaan myös markkinointikampanjoidemme suunnitteluun ja apteekin sosiaalisen median tekemiseen. Kuulemme mielellämme toiveesi toimenkuvastasi ja otamme huomioon mahdolliset erityisosaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi!

Odotamme sinulta positiivista asennetta, paineensietokykyä ja aitoa halua toimia apteekkimme asiakkaan parhaaksi. Aiempi kokemus apteekkityöstä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä.

Meillä sinua odottaa:

• Mukavat apteekin aukioloajat (ma-pe klo 9-18, la kle 9-15, sunnuntai/juhlapyhät suljettu)
• Vastavalmistuneet, valoisat tilat
• Laaja työterveyshuolto
• Leppoisa työtahti ja mukavat asiakkaat
• Mahdollisuudet kehittää apteekin toimintaa ja omaa työnkuvaa

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti!

Hakemuksen pääset jättämään Rekrytointijärjestelmämme kautta tai kysymällä lisää Päiviltä.

Rekrytoinnissa apunamme toimii Greigen proviisori Päivi Asikainen p. 050 351 8855. Instagram: paivi_asikainen

Voit kysyä lisää paikasta Päiviltä tai Auran apteekkari Marianne Torkolta p. 050 356 0520

26.4.2022/KH