DRA Consulting, Market Access-, Lääketurva-, GDP- ja Health Tech -osaajia

Huipputyyppi, tule meille kaltaistesi joukkoon!
Kasvun vauhdittamiseksi etsimme nyt innovatiivisia ja kokeneita osaajia Market Access-, Lääketurva-, GDP- ja Health Tech -tiimeihimme. 

DRA Consultingin tarina 

DRA:n perustivat yrityksen kolme omistajaa lähes 20 vuotta sitten. Alusta lähtien oli tärkeää luoda työpaikka, jossa viihdytään ja innostutaan yhdessä huippusuorituksiin. Tänä päivänä DRA Consulting Oy on yli 100 asiantuntijan osaamiskeskus ja noin 300 lääke- ja terveysteknologiayrityksen kumppani kautta Euroopan. Vahvuuksiamme ovat laaja asiantuntemus, luotettavuus, ratkaisukeskeisyys ja joustavuus. Niin työilmapiirimme, työtyytyväisyytemme kuin asiakastyytyväisyytemmekin ovat huipputasoa. DRA:n palvelut kattavat lääkkeen/lääkinnällisen laitteen koko regulatorisen elinkaaren.  

Tarjoamme sinulle 

DRA:lla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet laajentaa ja syventää osaamistasi monipuolisissa ja vaihtelevissa asiakastoimeksiannoissa. Asiantuntijana pääset kehittämään DRA:n palveluita, vaikuttamaan muuttuvaan lääke-/laitealaan sekä verkostoitumaan kansainvälisesti. Osallistut aktiivisesti koulutuksiin sekä kouluttajana että oppijana. Hybridimallin mukaisesti työskentelemme joustavasti sekä toimistolla että työtehtävien salliessa etänä. Hiljattain uudistettu toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Pakkalassa, aivan Jumbon ja lentokentän läheisyydessä. 

MARKET ACCESS -ASIANTUNTIJA
Sinulla on soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi vähintään kolme vuotta kokemusta Market Access -prosesseista. Toivomme, että sinulla on strategista ja operatiivista Market Access -osaamista Suomesta ja muista Pohjoismaista sekä ymmärrys terveystaloudellisista selvityksistä ja niiden käytöstä osana lääkkeen arvon määritystä. 

LÄÄKETURVA-ASIANTUNTIJA 
Sinulla on farmaseuttinen tai muu soveltuva luonnontieteellinen koulutus ja vähintään kahden vuoden kokemus lääketurvatehtävistä. Arvostat selkeitä prosesseja, ajattelet systemaattisesti ja olet tarkka. Sinulla on osaamista lääkevalmisteiden ja/tai lääkinnällisten laitteiden turvallisuuteen liittyvistä tehtävistä, mm. haittavaikutusilmoitusten käsittelystä, kirjallisuusseurannasta, riskienhallinnasta, tietokantojen ylläpidosta ja lääketurvaan liittyvien ohjeistojen laatimisesta ja ylläpidosta. Osaamisestasi riippuen voisit mahdollisesti toimia myös EU:n lääketurvatoiminnasta vastaavana henkilönä (EU QPPV) tai hänen sijaisenaan. 

GDP-ASIANTUNTIJA 
Sinulla on kokemusta lääketukkukaupan laatujärjestelmistä, auditoinneista ja vastuunalaisen johtajan tehtävistä Suomesta ja/tai muista Pohjoismaista vähintään kahden vuoden ajalta. Koulutukseltasi olet proviisori. Laatuasiat motivoivat sinua, olet ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen sekä valmis kehittämään osaamistasi erilaisissa GDP-toimeksiannoissa. 

HEALTH TECH -ASIANTUNTIJA 
Sinulla on soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi vähintään kolme vuotta työkokemusta lääkinnällisen laitteen, esimerkiksi ohjelmiston tai sähkökäyttöisen lääkinnällisen laitteen, kehittämisestä. Lisäksi laadunhallintajärjestelmien kehitys ja riskienhallintamenettelyt ovat sinulle tuttuja. Olet etsimämme henkilö, jos koet asiantuntijaroolin omaksesi ja tunnet lääkinnällisten laitteiden tai IVD-laitteiden lainsäädännön EU:ssa. Myös muiden markkina-alueiden lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön tuntemus on tervetullutta. 

Arvostamme 

Arvostamme itseohjautuvuutta, vastuunottoa ja halua kehittyä ammattilaisena sekä taitoa jakaa osaamista kollegoille. Tehtävissä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suomen tai muun pohjoismaisen kielen taitoa. Erityisesti arvostamme ruotsin kielen erinomaista osaamista. Muut työtehtäväsi ja roolisi muovautuvat osaamisesi, kokemuksesi ja uratoiveidesi perusteella.

Innostuitko? 

Mikäli nämä kuulostavat asioilta, jotka innostavat sinua, ja koet konsultin roolin omaksesi, olet etsimämme asiantuntija. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi rekrytointisivujemme kautta tästä linkistä 29.5.2022 mennessä. Kerro hakemuksessasi, millaista osaamista sinulla jo on ja miksi juuri sinä olisit oikea henkilö meille.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi torstaina 28.4. klo 13.00–14.00 ja 5.5. klo 12.30-13.00 sekä perjantaina 13.5. klo 10.00-11.00.

Market Access: Team Leader Hanne Juuti, puh. 09 825 64 295
Lääketurva: Team Leader Jaana Palomäki, puh. 09 825 64 227
GDP: Unit Head Eija Kinos, puh. 09 825 64 205
Health Tech: Team Leader Tiina Riihimäki, puh. 09 862 64 306 

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan puitteissa.

6.5.2022/KH