Johtava proviisori, Järvenpään Avainapteekki

Järvenpään 2. apteekki uudistuu Järvenpään Avainapteekiksi!

Maailman parhaan ruokakaupan, Järvenpään Citymarketin, yhteydessä oleva apteekki uudistuu loppuvuoden 2023 aikana täysin uudeksi Avainapteekiksi. Avainapteekit- ketju on Suomen suurin apteekkiketju.

Etsimme uudistuvaan Järvenpään Avainapteekkiin johtavaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Käyttöön tulee MAXX-apteekkijärjestelmä, Varastorobotti ja Remomedi-etäasiointipalvelu sekä sujuvat toimintaprosessit ja viihtyisä työympäristö. Aukioloajat tulevat laajenemaan nykyisestä ja tulemme olemaan avoinna joka päivä.

Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, Helsingintien ja Pohjoisväylän kulmassa, noin 800 m Järvenpään juna-asemalta. Autolle löytyy lämmin parkkihalli.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Eduksi katsotaan: esimies-, laatu-, markkinointi- ja/tai projektityökokemus. Työn kuva räätälöidään vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaan. Tule osallistumaan koko apteekin uudistamis- ja remontointiprojektiin! Pääset taatusti vaikuttamaan, saat vastuuta ja jatkossa myös apteekinhoitokokemusta. Henkilöstöetuina on muun muassa SMARTUM kulttuuri- ja liikuntaetu ja loma-asunto Rukalla.

Työaika voi olla kokoaikaista tai esimerkiksi 30h/vko ja työajat joustavat aina tarvittaessa opiskelun tai muun elämäsi mukaan. Tarvittaessa voimme räätälöidä työvuoron alkamaan kulkuyhteyksien mukaan.

Työyhteisön arvoinamme ovat: avoimuus, inhimillisyys ja yhdessä tekeminen. Toiminnan keskiössä ovat asiakkaat ja rohkeus uudistua. Arvostamme myös hyviä tunnetaitoja. Tavoitteena on oma ihana
työporukka, olisitko sinä siinä mukana johtavana proviisorina? smiley

Aloitan Järvenpäässä marraskuun alkuun mennessä. Työsuhde voi alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400-635575 / Katja tai lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen katja.keskiaho@apteekit.net.