Johtava proviisori, Lauttiksen Apteekki, Helsinki

Etsimme Lauttiksen Apteekkiin johtavaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Apteekki sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa kauppakeskus Lauttiksessa, johon pääsee helposti julkisilla liikenteellä kuten metrolla. Lauttiksen apteekista toimitetaan yli 150 000 reseptiä vuodessa. Toteutamme laajasti myös yksityisten sairaaloiden ja hoivatoimijoiden lääkehuoltoa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän modernissa ja kasvavassa apteekissamme kilpailukykyisin ehdoin. Esihenkilönä pääset johtamaan ja kehittämään toimintaamme näköalapaikalta monipuolisesti sekä asiakastyössä että henkilöstön, prosessien ja talouden johtamisessa.

Voit olla jo kokenut tekijä tai urasi alkupäässä hakemassa uusia haasteita. Olet tavoitteellinen ja itsenäinen tiimityöskentelijä, jolla on kyky sekä keskittyä että toteuttaa asioita laaja-alaisesti. Olet yrittäjähenkinen, idearikas ja rohkea. Pystyt hahmottamaan asioita kokonaisvaltaisesti, nautit esihenkilötyöstä ja johdat esimerkillä.

Työyhteisössämme johtaminen ja asiantuntijuus kuuluvat tiiviisti yhteen. Tiimissämme on 30 osaavaa ja sitoutunutta ammattilaista, joiden kanssa on miellyttävä tehdä töitä. Yksi tärkeistä tehtävistäsi on tiimisi tukeminen, sujuvien toimintamallien kehittäminen ja onnistumisen mahdollistaminen.

Meillä olet tärkeä osa kiinnostavaa ja kehittyvää yritystä, jonka toiminta on vahvalla pohjalla niin talouden kuin arvojenkin osalta. Toimintakenttämme monipuolisuus ja ammattimaisuuden taso antavat vahvan pohjan ja hienot mahdollisuudet alan huippuammattilaisena kehittymisessä.

Vastaan mielelläni kysymyksiisi. Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen risto.holma@lauttasaarenapteekki.fi 15.6.2023 mennessä. Täytämme paikan heti tiimiimme sopivan hakijan löydyttyä.

Tiedustelut: apteekkari Risto Holma, puh. 0400 605 208