Naantalin apteekki, proviisori

Tule aurinkoiseen ja merenläheiseen Naantaliin. Viihdyt varmasti.

Naantalin apteekki hakee reipasta proviisoria mukavaan joukkoonsa. Työssä pääset vastaamaan niin päivittäisestä asiakaspalvelun sujumisesta, kuin kehittämään apteekkimme palveluita ja toimintatapoja yhteistyössä toisen proviisorin kanssa. Olemme koulutus- ja kehitysmyönteinen farmaseuttista ammattitaitoa arvostava apteekki. Meillä on hyvä mahdollisuus kasvaa apteekkialan ja johtamisen ammattilaiseksi. 

Apteekkimme tarjoaa laajan palveluvalikoiman, mm. verkkokaupan, Treet-mobiilisovelluksen, laiva-apteekkien varustamisen ja tarkastukset, lääkehoidon arviointipalvelun, annosjakelupalvelun sekä hoidamme alueen palveluasumisen lääkehuollon. Meillä on laaja itsehoito- ja kosmetiikkavalikoima sekä olemme aktiivisia somessa (kts. Facebook ja Instagram). Käytämme MAXX-järjestelmää.

Koska henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää, tarjoamme huippumukavan työyhteisön lisäksi mm. laajan työterveyshuollon, tuetun työpaikkalounaan, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun, hierojan palvelut ja joustavan työaikapankin.

Odotamme hakijalta reipasta, joustavaa ja innostunutta otetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä, halua oppia uutta ja valmiuksia kehittyä esihenkilönä. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Osa-aikatyö mahdollinen.

Hakuaika 30.6.2022 asti ja työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Tiedustelut ja hakemukset: Apteekkari Aapo Honkanen 040–7396103 (aapo.honkanen@apteekit.net) tai proviisori Mari Vasama 044-7512722 (mari.vasama@naantalinapteekki.fi

25.5.22/KH