Oriola, Medical Service Specialist

 

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveellisesti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2019 Oriolan liikevaihto oli noin 1,7 miljardia euroa ja yhtiössä oli lähes 4 300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Oriolan lääkeyrityksille suunnatut asiantuntijapalvelut tarjoavat lääkevalmisteen koko elinkaarelle alan kattavimman valikoiman korkealaatuisia palveluja. Nyt etsimmekin joukkoomme Medical Service Specialist tehtävään osaajaa täydentämään tiimiämme. Työtehtäviisi kuuluvat lääkevalmisteiden markkinointimateriaalien ja tuoteinformaatiotekstien eettiset ja lääketieteelliset tarkastukset sekä materiaalien tuottaminen lääkäreiden ja potilaiden käyttöön. Työskentelet läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden Oriolan asiantuntijoiden kanssa. Työskentelet joko toimitiloissamme Espoossa tai pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa asiakasyrityksissämme. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Odotamme sinulta:

  • vähintään 3 vuoden kokemusta lääkevalmisteiden markkinointimateriaalien eettisestä ja regulatorisesta tarkastamisesta
  • vahvaa asiantuntija-alueen lainsäädännön sekä eettisten ohjeiden tuntemusta
  • farmasian tai muun soveltuvan alan koulutusta
  • erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • tarkkaa ja järjestelmällistä otetta työhön
  • kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana kehittyvää ja positiivista asiantuntijatiimiämme.

Arvostamme myös positiivista asennetta, kehitysmyönteisyyttä sekä erinomaista asiakaskokemusta edistävää työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ja olla kehittämässä toimintaamme ainutlaatuisessa toimintaympäristössä yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Me Oriolassa kannamme vastuun, olemme avoimia, työskentelemme yhdessä ja olemme aloitteellisia.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen maanantaihin 3.5.2021 mennessä: Avoimet työpaikat - Oriola. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tiedusteluihin vastaa Laura Riihimäki-Lampén, Head of Regulatory Affairs and Translations, p. 050 409 9161 tai laura.riihimaki-lampen@oriola.com

 

6.4.2021/TAK