Orion Oy, Qualified Person, Espoo

 

Qualified Person

 

Meitä Orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Tehtävän kuvaus

Työskentelet sopimusvalmistettavien tuotteiden QP:na Orionin Espoon toimipisteessä. Tehtävänäsi on sopimusvalmisteiden myyntiin vapautus mukaan lukien poikkeamien ja muutosten käsittely. Toimit kiinteässä yhteistyössä laajassa yhteistyöverkossa sekä Orionin sisällä että ulkoisten toimijoiden kanssa. Toimit myös GMP-auditoijan roolissa.

Yksikön kuvaus

Laatuorganisaation pääasiallisena tehtävänä on toiminnan GMP-mukaisuuden varmistaminen, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen ja laadunvalvonta koko elinkaaren ajan. Huolehdimme myös laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä regulatiivisen ympäristön seuraamisesta. QA External Supply vastaa sopimusvalmisteisiin ja materiaaleihin liittyvistä laadunvarmistustehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi. Kohtaamme haasteet yhdessä ja tavoittelemme parasta sekä rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin. Hae mukaan iloiseen joukkoomme hyvinvoinnin edistämiseksi!

Edellytykset 

Sinulla on proviisorin tutkinto tai muu vastaava QP:n (Qualified Person) kelpoisuusehdot täyttävä tutkinto. Sinulla on kokemusta lääketeollisuudesta, esimerkiksi laadunvarmistus- tai laadunvalvontatehtävistä tai tuotantotehtävistä. Tehtävässä tarvitaan GMP:n perusteiden tuntemista. Hyvä englannin kielen hallinta on tärkeää globaalissa toimintaympäristössämme. Menestyäksesi tehtävässä sinulta vaaditaan johtamistaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja paineen alla työskentelyyn.

Tiedustelut 

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää 02.12.2020 mennessä! Hakuun: https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/
Lisätietoja tehtävästä antaa laadunvarmistusjohtaja Aila Välilä, puh. 050 966 3978

 

27.11.2020/EV