Orion Oyj, Qualified Person, Espoo

                    

 

Qualified Person (Inhalaatiotuotannon laadunvarmistukseen ja sopimusvalmistettaviin tuotteisiin)

Meitä Orionilaisia on 3200 yli 20 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Haemme kahta henkilöä vakituisiin QP:n tehtäviin Espooseen.

Tehtävän kuvaus

Inhalaatiotuotannon laadunvarmistuksen QP:n tehtäviin kuuluu valmistettujen ja pakattujen erien myyntiin hyväksyminen ja poikkeamien käsittely sekä muut laadunvarmistustoimiin liittyvät tehtävät. Lisäksi vastaat oman alueesi laadunvarmistustoiminnoista kuten muutosten käsittelystä, tuotearvioista ja dokumenttien hyväksynnöistä sekä osallistut laatupalavereihin sekä toimintojen kehittämiseen. Toimit myös erittäin kiinteässä yhteistyössä tuotannon, laadunvalvonnan ja tuotteiden elinkaarenhallinnan organisaatioiden kanssa.

Sopimusvalmistettavien tuotteiden QP:na tehtävänäsi on sopimusvalmisteiden myyntiin vapautus mukaan lukien poikkeamien ja muutosten käsittely. Toimit kiinteässä yhteistyössä laajassa yhteistyöverkossa sekä Orionin sisällä että ulkoisten toimijoiden kanssa. Toimit myös GMP-auditoijan roolissa (matkoja on keskimääräisesti kerran kuukaudessa).

Yksikön kuvaus

Laatuorganisaation pääasiallisena tehtävänä on toiminnan, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen kaikissa valmistus- ja laadunvalvontavaiheissa. Vastaamme lääkevalmisteiden hyväksymisestä ja vapauttamisesta myyntiin. Muita päätehtäviämme ovat GMP:n toteutumisen varmistaminen ja jatkuva kehittäminen, dokumenttien arviointi ja hyväksyminen sekä tuotearvioiden ja poikkeamien käsittely. Huolehdimme myös laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä regulatiivisen ympäristön seuraamisesta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisten ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi lääketeollisuuden laatuasioiden osaajaksi. Kohtaamme haasteet yhdessä ja tavoittelemme parasta sekä rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin. Hae mukaan iloiseen joukkoomme hyvinvoinnin edistämiseksi!

Edellytykset

Valittavilta henkilöiltä edellytetään proviisorin tai muuta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä Qualified Personin pätevyyttä tai hyvää valmiutta sen saavuttamiseksi. Kokemus lääketeollisuudesta, mieluiten lääkkeiden tuotannosta (erityisesti Inhalaatiotuotannon QP:n tehtävässä) tai laadunvarmistus- tai laadunvalvontatehtävistä on eduksi. Toimitusketjun eri osien tuntemus katsotaan myös eduksi. Tehtävissä tarvitaan GMP:n perusteiden tuntemista.

Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet vakuuttava, neuvottelutaitoinen sekä aikaansaava. Olet utelias sekä halukas oppimaan uutta ja kannat vastuusi osana kokonaisuutta. Osaat johtaa työtä ja sinulla on erinomaiset työyhteisötaidot. Laatu, luotettavuus ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja. Tehtävän menetyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen hallintaa.

Lisätietoja tehtävästä

Jos kiinnostuit tehtävistä, lähetäthän hakemuksesi meille 9.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja voit kysyä:

Inhalaatiotuotannon laadunvarmistuksen QP:n tehtävästä Hanna Strandilta, puh. 050 966 4023 to 29.4 klo 15.30-16.30, pe 30.4 klo 9.30-10.30, ti 4.5 klo 15-16 ja to 6.5 klo 9-10

Sopimusvalmistettavien tuotteiden QP:n tehtävästä Aila Välilältä, puh. 050 966 3978

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

26.4.2021/EV