Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaala-apteekkari

Sairaala-apteekkarin vakituinen virka sairaala-apteekin vastuualueella.

Sairaala-apteekki on osa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitosta ja toimii sairaanhoitopiirin sairaala-apteekkina. Asiakkainamme on julkisen sektorin sairaaloita ja terveyskeskuksia sekä vanhainkoteja ja hoitolaitoksia 21 pirkanmaalaisessa kunnassa. Keskeisiä palveluitamme ovat lääkehankinta, lääketoimitus, lääke- ja solunsalpaajavalmistus, kliiniset lääketutkimukset ja osastofarmasia. Sairaala toimii opetussairaalana. Sairaala-apteekkarina vastuullasi on sairaanhoitopiirin lääkehuollosta vastaaminen ja lääkehuollon palvelutoiminnan johtaminen sekä kehittäminen. Suostumuksellasi sinut voidaan nimetä sairaala-apteekin vastuualuejohtajaksi, jolloin toimit myös liikelaitoksen johtoryhmän jäsenenä. Esimiehesi on liikelaitoksen toimitusjohtaja.

Edellytämme aiempaa kokemusta sairaalafarmasiasta ja julkisen sektorin lääkehuollosta sekä johtamistehtävistä. Eduksi luemme sairaalafarmasian erikoistumiskoulutuksen tai farmasian lisensiaatin tai tohtorin tutkinnon. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Kelpoisuusehtona on soveltuva yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto ja laillistettu proviisori.

Virkaan valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja sekä 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, toimistotyöaika. Viran koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus on 1.8.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marja Iso-Mustajärvi, puh. 03 311 65628, etunimi.sukunimi@pshp.fi

Hakuaika päättyy 20.5.2022. Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaala-apteekkari-sairaala-apte... Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (Työavain: Tays-10-13-22), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi
Lisätietoja: https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

6.5.2022/KH