Production Pharmacist, Bayer, Turku

Kansainvälisen Bayerin ydinosaaminen on Life Science -alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa. Innovaatioyrityksenä Bayer näyttää suuntaa tutkimusintensiivisillä alueilla. Bayerin tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Kansainvälinen toimintamme Suomessa keskittyy reseptilääkkeisiin: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, tuotantoon ja useiden kansainvälisten kliinisten tutkimusten johtamiseen. Bayer työllistää Suomessa noin 800 henkilöä. Toimipaikkamme ovat Espoossa ja Turussa. Bayerilla saat työskennellä työkulttuurissa, jossa arvostetaan henkilöstön paloa luoda uraauurtavia innovaatioita ja annetaan mahdollisuus muuttaa maailmaa. Turun tuotantolaitos on osa Bayerin globaalia lääkevalmistusorganisaatiota, missä keskitymme polymeeripohjaisten lääkeannostelumenetelmien valmistukseen ja jakeluun.

Haemme Bayer Oy:n tuotantolaitokselle Turkuun kahta henkilöä vakituiseen työsuhteeseen Production Pharmacist -tehtävään

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI

Vastaat osastosi tuotannon laadusta ja hyviin tuotantotapoihin (GMP, Good Manufacturing Practices) liittyvistä asioista sekä niiden jatkuvasta kehittämisestä.
Päätehtäviisi kuuluvat osaston muutosten hallinta, poikkeamaselvitysten koordinointi, osaston ohjeiden laadinta ja päivittäminen ja osaston henkilöstön kouluttaminen.
Raportoit tuotantopäällikölle ja tarvittaessa toimit tuotantopäällikön sijaisena.
Teet tiivistä yhteistyötä useiden eri osastojen, kuten laadunvarmistuksen, kunnossapidon, validoinnin ja tuotehuollon kanssa sekä osallistut erilaisiin työryhmiin ja projekteihin asiantuntijana.

SINÄ

Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja analysoida syy-seuraussuhteita.
Pystyt ratkaisemaan ongelmia sekä tekemään päätöksiä kompleksisessa tuotantoympäristössä aikapaineen alla.
Sinulla on erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta, ensisijaisesti proviisorin tutkintoa. Aiempi kokemus lääketeollisuudesta luetaan eduksi.
Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista kommunikointikykyä sekä suomeksi että englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jussi Laukkavirta, ke 3.7. klo 13–14 ja pe 5.7. klo 15.30­–16.30 sekä pe 2.8. klo 12–13,  puh. 040 147 5743.

Hae tehtävää 4.8.2019 mennessä osoitteessa www.bayer.fi Meille töihin -kohdan avoimien työpaikkojen kautta tehtäväkohtaisella hakulomakkeella tai suoraan tämän linkin kautta.