Proviisori Keski-Uudenmaan alueelle kesän ajaksi

Proviisori Keski-Uudenmaan alueelle kesän ajaksi

 

Farenta hakee asiakasapteekkiinsa Keski-Uudenmaan alueelle PROVIISORIA kesätyöhön. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu elokuun loppuun asti. Työ tarjoaa myös mahdollisuuden vakituiseen työsopimukseen määräaikaisuuden jälkeen muissa asiakasapteekeissamme.

"Asiakaspalvelutyön lisäksi toimit henkilöstön päivittäisen työn ohjaajana ja esimiesroolissa. Odotamme sinulta proviisorin koulutusta, kokemusta apteekkityöstä sekä asiantuntevaa otetta työhön. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä, vaikkakaan se ei ole välttämätöntä. Sen sijaan työssä vaaditaan Pd3-apteekkijärjestelmän osaamista.

Työ tarjoaa hienon mahdollisuuden kerätä työkokemusta proviisorin tehtävistä ja kehittyä ammatillisesti. Työsuhteesi etuihin kuuluvat laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laaja ja rautainen ammatillinen verkosto.

Kysy lisätietoja Mira Järviseltä soittoaikana ti 30.4. klo 13-14, pe 3.5. klo 10-12 tai ti 7.5. klo 15-17. Voit myös kysyä lisätietoja s-postitse: rekrytointi@farenta.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 12.5.2019 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Hae kuitenkin pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä!"