Proviisori, Vuoksenniskan apteekki, Imatra

Mukavassa työporukassa Imatran Vuoksenniskalla olisi vapaana proviisorin vakituinen työsuhde. Työaika voi olla koko- tai osa-aikainen. Voit aloittaa heti tai sopimukseen mukaan. Työyhteisössämme kuullaan toiveita työvuorojen suhteen ja arvostamme joustoa vastavuoroisesti.

Työhösi kuuluu asiakaspalvelu ja esimiestyöt monipuolisesti. Työskentelet tiiviisti apteekkarin ja toisen proviisorin kanssa. Vastuuta saat sen verran kuin haluat sitä ottaa ja toiveitasi vastuualueiden suhteen tullaan kuulemaan. Tuoreet ideat markkinoinnin suhteen ovat erittäin tervetulleita.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, iloista asiakaspalveluasennetta ja työtovereiden auttamista. Arvostamme myös halua huolehtia oman osaamisen ajantasaisuudesta ja kannustamme henkilökuntaamme osallistumaan koulutuksiin. Haluamme tehdä oman osamme apteekkitoiminnan kehittämisessä siihen suuntaan, että apteekit nähdään jatkossakin tarpeellisena osana terveydenhuoltoa. Haluathan sinäkin? 

Asiakaskuntamme on uskollista omalle apteekilleen ja tulevat nopeasti tutuiksi. Vuoksenniska sijaitsee Vuoksen itäpuolella 6-tien varrella ja olemme alueemme ainoa apteekki. Apteekille on hyvät kulkuyhteydet sekä etelästä että pohjoisesta. 

Apteekki sijaitsee S-Marketin yhteydessä. Olemme avoinna arkisin 9-19 ja la 9-15. Sunnuntait ja juhlapyhät ovat aina vapaapäiviä, joulu- ja juhannusaattoisin olemme avoinna muutaman tunnin. Myös proviisorit ja apteekkari tekevät lauantaivuoroja saman verran kuin muutkin eli keskimäärin kolmen viikon välein. Myös lauantaivuorojen sijoittelussa kuullaan aina toiveita! 

Meillä on Maxx-apteekkijärjestelmä ja kuulumme Laatuapteekit-ketjuun.

Jos kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää. Apteekkari Kirsi Kosonen, 050 3477870, kirsi.kosonen@apteekit.net tai proviisori Mari Puurula, 040 1489455, proviisori@vuoksenniskanapteekki.fi