Proviisoriopiskelija, Järvenpään Avainapteekki

Järvenpään 2. apteekki uudistuu Järvenpään Avainapteekiksi!

Maailman parhaan ruokakaupan, Järvenpään Citymarketin, yhteydessä oleva apteekki uudistuu loppuvuoden 2023 aikana täysin uudeksi Avainapteekiksi. Avainapteekit- ketju on Suomen suurin apteekkiketju.

Etsimme uudistuvaan Järvenpään Avainapteekkiin farmaseutteja ja valmistuvaa proviisoria vakituiseen työsuhteeseen. Myös päätoimisesti esimerkiksi teollisuudessa työskentelevät farmaseutit ja proviisorit ovat tervetulleita osa-aikatyöhön vaikkapa ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Käyttöön tulee MAXX-apteekkijärjestelmä, Varastorobotti ja Remomedi-etäasiointipalvelu sekä sujuvat toimintaprosessit ja viihtyisä työympäristö. Perehdytämme sinut tarvittaessa järjestelmien käyttöön. Apteekin aukioloajat tulevat laajenemaan huomattavasti nykyisestä.

Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteysien päässä, Helsingintien ja Pohjoisväylän kulmassa, noin 800 m Järvenpään juna-asemalta. Auton saat tarvittaessa lämpimään autohalliin.

Olet positiivinen, pidät asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Sinulla on kenties jotain erityisiä kiinnostuksen kohteita tai taitoja: esimerkiksi apteekin somen teko, markkinointi tai esillepanot, ihonhoito & kosmetiikkasarjat, jotkut itsehoidon osa-alueet, varastonhallintaan liittyvät asiat, lääkitysturvallisuus, lääkehoidonarvioinnit tai oppilaiden ohjaaminen. Työnkuva räätälöidään vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaan. Työaika voi olla kokoaikaista tai esimerkiksi 20-30h/vko ja työajat joustavat aina tarvittaessa opiskelun tai muun elämäsi mukaan. Työaikatoiveet voit esittää suoraan sähköisesti Työvuorovelhoon. Tarvittaessa voimme räätälöidä työvuoron alkamaan kulkuyhteyksien mukaan. Henkilöstöetuina on muun muassa SMARTUM kulttuuri- ja liikuntaetu sekä loma-asunto Rukalla.

Työyhteisön arvoinamme ovat: avoimuus, inhimillisyys ja yhdessä tekeminen. Toiminnan keskiössä ovat asiakkaat ja rohkeus uudistua. Arvostamme myös hyviä tunnetaitoja. Tavoitteena on oma ihana työporukka, olisitko sinä osa sitä? smiley

Aloitan Järvenpäässä marraskuun alkuun mennessä ja työsuhde voi alkaa 1.11. tai sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0400-635575 / Katja tai lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen katja.keskiaho@apteekit.net.