Sodankylän apteekki, proviisori

OLETKO SUUNNITELLUT MUUTTOA LAPPIIN?

Sodankylässä on avoinna proviisori-asiakaspalvelupäällikön paikka. Työnkuva on muokattavissa hakijan kokemuksen mukaan; jos olet vasta urasi alussa, arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta sekä intoa oppia uutta. Sinulle tarjoaisimme monipuolisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kasvaa uusiin haasteisiin. Jos taas olet jo uraa tehnyt kokenut ammattilainen, pääsisit hyödyntämään kokemustasi ja saisit uusia virikkeitä omaan työhösi. Tärkeintä on asenne; iloisen asiakaspalveluasenteen lisäksi tarvitaan intoa kehitystyöhön, nöyryyttä paneutua apteekin asiakaspalveluun ja halua kehittää esimiestyötä. Avain kiiteltyyn asiakaspalveluumme on motivoitunut ja taitava henkilökuntamme, joka ansaitsee vain parasta johtamista.

Sodankylän apteekki on kehitysorientoitunut, yli 100 000 reseptin apteekki Keski-Lapin kaupallisessa keskuksessa. PD3 ohjaa toimintaamme ja Fixu -varastorobotti helpottaa työtämme. eApteekki-kehitystyössä olemme saaneet olla mukana ja digitaalisten palveluiden kehitys onkin tulevaisuudessa avainasemassa palveluiden ylläpidossa harvaan asutulla seudulla. Henkilökuntaa meillä on tällä hetkellä 11. Apteekkarilla on kokemusta lääketukkukaupasta, Yliopiston Apteekista ja kahdesta omasta apteekista; tämä kokemus on tarjolla mentorointimielessä proviisorille.

Tule nauttimaan Lapin yöttömistä öistä ja upeasta talvesta! Sodankylässä viihdyt, jos rakastat luontoa ja liikunta kuuluu harrastuksiisi.

Tutustu meihin www.sodankylanapteekki.fi tai Facebook/Insta/sodankylanapteekki.

Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä: apteekkari Marjo Rajamäki, marjo.rajamaki@apteekit.net, puh. 040 530 7933.

Hakemukset 30.11.2021 mennessä.