Toiminnanjohtaja, Suomen Proviisoriyhdistys ry

Hakuaika päättyy: 24.9.2019

Työsuhteen kesto: vakituinen

Tehtävän kuvaus

Haemme toiminnanjohtajan tehtävään dynaamista ja toimeentarttuvaa tekijää! Työssäsi toimit todellisella farmasian alan näköalapaikalla ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden farmasiaa. Toiminnanjohtajana vastaat yhdistyksen toimiston operatiivisesta työstä ja toimit esimiehenä toimiston henkilökunnalle. Viestit tehokkaasti sekä organisaatiossa sisäisesti että sidosryhmillemme. Toiminnanjohtajana toimit myös ProviisoriViesti Oy:n toimitusjohtajana sekä Proviisori-lehden päätoimittajana. Sinulla on vahva organisointikyky nopeatempoisten työtehtävien parissa. Pidät langat käsissäsi ja viet tehtäväsi tehokkaasti maaliin.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

• kykyä sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin,
  • erinomaisia esimies- ja vuorovaikutustaitoja,
  • viestintätaitoja,
  • jatkuvaa halua kehittää ja kehittyä,
  • joustavuutta työaikojen suhteen,
  • kykyä suoriutua sekä itsenäisestä työstä että tiimityöskentelystä erilaisissa työryhmissä,
  • proviisorin tutkintoa sekä
  • innostusta kehittää proviisorien ammatillista osaamista ja ammatti-identiteettiä.

Muuta

• Käytämme työssä työvälineinä mm. Google-pilvipalvelua, Mailchimp-uutiskirjepalvelua sekä SurveyMonkey-kyselytutkimusohjelmaa.
  • Työhön perehtymisen jälkeen tarjoamme mahdollisuutta säännölliseen etätyöhön.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen mikko.lahdevuori@proviisoriyhdistys.net 24.9.2019 mennessä.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Mikko Lähdevuori puh. 050 3398404, tiistaina 17.9. klo 9.30-11.00 ja perjantaina 20.9. klo 9.30-11.00.

Voit halutessasi olla yhteydessä myös puheenjohtaja Lasse Rautiaiseen puh. 050 3743990.