Viestintä- ja tapahtumakoordinaattori, Suomen Proviisoriyhdistys ry

Hakuaika päättyy: 23.6.2021

Työsuhteen luonne: tuntityö välillä 2.8.-10.12.2021, esim. 10-20 tuntia viikossa

Tehtävän kuvaus

Tarjoamme proviisoriopiskelijalle työtä Proviisoriyhdistyksen viestintään ja tapahtumien järjestämiseen liittyvässä avustavassa roolissa. Työn ohella on myös mahdollista tutustua lääkealan eri toimijoihin ja luoda verkostoja alkavan uran edistämiseksi. Työvälineinämme ovat mm. Googlen pilvipalvelut ja Mailchimp-uutiskirjepalvelu. Työtehtäviä on mahdollista suorittaa etätyönä tai Proviisoriyhdistyksen toimistolla Helsingin keskustassa. Työt sovitetaan opintojen oheen.

Työtehtäviä tehdään yhdessä Proviisoriyhdistyksen toiminnanjohtajan, edunvalvonta- ja viestintäproviisorin ja järjestösihteerin kanssa sekä heidän ohjauksessaan. Esimerkkejä mahdollisista työtehtävistä ovat:

Sisällöntuotanto yhdistyksen keskeisissä viestintäkanavissa

• Proviisoriyhdistyksen sähköisten jäsenkirjeiden sisällöntuotanto
  • Proviisori-lehden sisällöntuotanto sekä lehden viimeistelytoimet päätoimittajan apuna
  • Proviisori-lehden ilmoitusmyynti
  • Jäsenkalenterin tuotanto
  • Verkkosivujen sisällöntuotanto

Koulutustilaisuuksien ja tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen

• Tapahtumien suunnittelu, koordinointi ja toteuttaminen
  • Osallistujaviestinnän ja tapahtumamarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus
  • Opiskelijatoiminnassa avustaminen

Työntekijän ominaisuuksista

Toivomme sinulta

• järjestelmällisyyttä
  • kykyä suoriutua sekä itsenäisestä työstä että tiimityöskentelystä erilaisissa työryhmissä
  • innostuneisuutta ja intoa yhteisöllisyyden edistämiseen
  • halua kehittää omaa ammatti-identiteettiäsi
  • pirteää asennetta sekä kykyä esiintyä ja esittää asioita luontevasti
  • viestinnän onnistumisen vaatimaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme

• kokemuksen Google-pilvipalveluiden käytöstä
  • kokemuksen viestinnästä ja tapahtumien järjestämisestä

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen teemu.ali-kovero@proviisoriyhdistys.net viimeistään 23.6. Esitä myös toiveesi työtuntien määrästä. Hakijoita voidaan haastatella hakuaikana tai viimeistään 24.6. Työsuhde alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Hakijalta ei edellytetä yhdistyksen jäsenyyttä.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Teemu Ali-Kovero puh. 050 339 8404. Parhaiten tavoitat minut pe 11.6., ti 15.6., ke 16.6., pe 18.6. ja 21.-23.6.2021 klo 10-18.