Yliopiston Apteekki. Asiakaspalveluproviisori tai -päällikkö, Lahti

 

Haluaisitko työskennellä ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi yrityksessä, jonka tuotto käytetään vuosittain koulutukseen ja tutkimukseen? Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Olemme Suomen suurin apteekkialan yritys ja terveyden ja hyvinvoinnin edelläkävijä.

 

Oletko innostava, kannustava ja tulostavoitteellinen esimies? Sytytkö asiakaspalvelun ja myynnin johtamisesta? Haluatko työskennellä vuoden toimipisteessä? Onko sinulla proviisorin tutkinto. Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

 

Haemme Lahteen
ASIAKASPALVELUPROVIISORIA TAI -PÄÄLLIKKÖÄ

 

Vakituiseen työsuhteeseen vuoden 2021 maaliskuun alusta tai sopimuksen mukaan hoitamaan asiakaspalvelu- ja myyntityön lisäksi henkilökunnan sparraamista, motivointia ja hyvästä työilmapiiristä huolehtimista. Proviisorin tutkinnolla, hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä dynaamisella työotteella menestyt tehtävässä taatusti. 

 

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 24.1.2021 mennessä.
Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme
(https://www.yliopistonapteekki.fi/tyonhakijat).

Lisätietoja antaa apteekinhoitaja Jaana Haapalainen p. 03 589 7710 arkisin klo 9-10.