Blogit edustavat kirjoittajansa näkemyksiä eivätkä näin ollen kuvaa yhdistyksen virallista kantaa.

Hallituksen kokousblogi syyskuu 2021

Syyskuun hallituksen kokous pidettiin jo totuttuun tapaan etänä 14.9.2021. Kokouksessa käytiin läpi eronneet ja liittyneet jäsenet, tarkasteltiin yhdistyksen taloutta, katsottiin miten viime kuukausi on mennyt ja suunniteltiin tulevaa.

Erityisesti innostusta herätti koronarajoitusten mahdollinen poistuminen ja sen myötä mahdollisuus järjestää tapahtumia kasvokkain. Tätä on varmasti moni jo innolla odottanutkin. Ensimmäisenä kohtaamme Farmasian Päivillä 1.–2.10.2021. Proviisoriyhdistyksen omalla ständillä. Proviisoriyhdistyksen syysseminaari järjestetään 3.12. Arcadassa ja keväällä 2022 Proviisoripäivä. Proviisoriyhdistyksen syyskokous pidetään Helsingissä 24.11.2021. Syyskokouksessa valitaan hallituksen uusi kokoonpano. Tervetuloa syyskokoukseen valitsemaan tai olemaan osa uutta hallitusta!

Mentorointiasioissa on edetty hienosti ja Kuopion opiskelijoiden mentoreiksi on tarjolla apteekkari, lääketaloustieteilijä, managing director ja tutkimuskoordinaattori. Jos mentorointi tai mentoroitavana oleminen ei ole omalla kohdallasi ajankohtaista, mutta mentorointi kiinnostaa, voit liittyä ProMentee-työryhmään mahdollistamaan mentorointitoimintaa.

Proviisoriyhdistys on muutenkin proviisoriopiskelijoiden toiminnassa mukana. Toiminnanjohtaja, puheenjohtaja ja kaksi opiskelijavaliokuntalaista olivat olleet mukana perinteisessä Helsingin opiskelijoiden Tappisuunnistuksessa, jossa oli tavattu suuri joukko opiskelijoita. Uusille proviisoriopiskelijoille on luvassa mukavaa illanviettoa ja yhdistyksen toimintaan tutustumista, niin Kuopiossa kuin Helsingissäkin. Lisäksi opiskelijavaliokunta on ollut yhteydessä Åbo Akademin proviisoriopiskelijoihin. Yhdistyksen hallitus pitää opiskelijatoimintaan osallistumista tärkeänä.

Proviisoriyhdistyksen toimiston väkeä pitää kiireisenä erilaisiin työryhmiin osallistuminen. Näin saamme proviisorien näkemystä mukaan alaamme koskevissa kehittämishankkeissa ja päätöksenteossa. Syys-lokakuussa toiminnanjohtaja osallistuu esimerkiksi Lääkehoidon päivän suunnitteluryhmän, Lääkitysturvallisuuden kehittämislinjan ja Lääkeinformaatioverkoston työryhmän kokouksiin. Lisäksi toiminnanjohtaja on käynyt syyskuun aikana yhteistyöneuvotteluja tuttujen ja uusien yhteistyökumppaneiden kanssa. Lokakuuksi on myös kaavailtu yhdistyksen omaa webinaaria. Tästä lisätietoa, kun ajankohta ja puhujat tarkentuvat. Toivottavasti jäsenenä muistat hyödyntää yhdistyksen OmaPron, josta löytyy paljon erilaisia maksuttomia ja maksullisia koulutuksia.

Syksyisin terveisin

Eeva Lehtola
hallituksen varapuheenjohtaja

Käyttäjän Ylläpito kuva
-
Ylläpito