Ajankohtaisseminaari 12.10.2018

Joka proviisorin ajankohtaisseminaari 2018 - varaathan päivän jo kalenteristasi!

Syksyllä, 12.10.2018, järjestetään Allergiatalolla Helsingissä jo 11. kerran proviisorikuntaa kiinnostava koulutuspäivä, joka on nykyiseltä nimeltään Joka proviisorin Ajankohtaisseminaari.

Seminaarin sisältöä kehitetään jäsenten ja sidosryhmien tarpeiden mukaan. Palautteen mukaisesti apteekkien ajankohtaisten asioiden huomioiminen päivän ohjelmatarjonnassa talousasioiden ohella on koettu tervetulleeksi lisäykseksi aiemmin Talousseminaarin nimellä kulkeneeseen syksyn suurimpaan omaan koulutustapahtumaamme. Koulutuspäivän yhteydessä järjestetään näyttely, jossa yrityksillä on mahdollisuus esitellä tuotteitaan ja toimintaansa.

​Tunnelmia X juhlavuoden Ajankohtaisseminaarista 2017:

Ilmoittautumiset:​

Näytteilleasettaja: Ilmoittaudu mukaan täältä>>

Osallistujailmoittautuminen alkaa 28.5.2018 klo 11.00 tämän painikkeen kautta:

Tapahtumien ja tilausten tietosuojaseloste

Huomioithan, että Early Bird -ilmoittautuminen on sulkeutunut proviisoripaikkojen suhteen. Opiskelijapaikkoja on vielä 3 jäljellä (päivitetty 29.5. klo 14.15).

Yhteistyökumppani Scandicin majoitustarjous Meilahden hotelliin ajalle 11.-13.10.2018 Ajankohtaisseminaarin osallistujille (pdf). Saat tarvittavan koodin majoitusvarausta varten ilmoittautumisesi yhteydessä!

Seuraathan tapahtumapäivityksiä myös Facebook-tapahtumamme kautta!

......

ÄLYKÄS PROVIISORI

– XI Joka proviisorin Ajankohtaisseminaari 2018

pe 12.10.2018 klo 8.30 – 16.30 Allergiatalo, Helsinki

Alustavan luento-ohjelman pdf

Ohjelman teemat:

Apteekkien tilannekatsaus

OSIO I klo 9.15-11.35

Apteekkien talouskatsaus, Ilkka Harjula, talous- ja hallintojohtaja, Suomen Apteekkariliitto

Ilkka Harjula käy läpi apteekkitalouden ajankohtaisia asioita. Ilkan aiemmat katsaukset syksyn Ajankohtaisseminaarissamme ovat olleet kiiteltyjä.

Katsaus apteekkilupiin, Juha Sinnemäki, yliproviisori, lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea

Juha Sinnemäen puheenvuoro keskittyy apteekkiluvan hakuprosessiin ja apteekkiluvan saamiseen vaikuttaviin tekijöihin sekä sisältää lyhyen katsauksen apteekkilupien kehittyvään tilanteeseen.

Uuden apteekin perustaminen, Lenita Jokinen, FaL, apteekkari, Runosmäen apteekki, Turku

Sivuapteekista itsenäiseksi apteekiksi, Manu Eeva, FaT, apteekkari, Toejoen apteekki, Pori

Yksityinen apteekki sairaalan yhteyteen, Jukka Väätäinen, apteekkari, Kuopion 14. apteekki

GDPR - konkretiaa ja käytännön kokemuksia

OSIO II klo 12.45-14.30

GDPR apteekeissa

apteekkari Lenita Jokinen, FaL, Runosmäen apteekki, Turku

Katsaus tietosuoja-asetukseen apteekin näkökulmasta. Minkälaisia muutoksia ja valmisteluja GDPR toi apteekkeihin? Miten selvityspyyntöjä käsitellään? Miten kanta-asiakastietoja säilytetään? Miten asiakas unohdetaan tai häntä koskeva tieto anonymisoidaan?

GDPR - konkretiaa ja käytännön kokemuksia, ylitarkastaja Tanja Muotka, Tietosuojavaltuutetun toimisto

Luento-osiossa käsitellään mm. tietojen tarkastuspyyntöihin ja tietoturvaloukkauksiin liittyviä asioita, mutta perehdytään myös osallistujien ennakkokysymysten kautta uuden tietosuoja-asetuksen käytännössä ilmenneisiin ongelmakohtiin.

Esitä luennoitsijoille GDPR koskevat kysymyksesi ennakkoon täällä >>​

Tekoäly haltuun

OSIO III klo 15.15 - 16.30

Antti Merilehto, kuva Ilkka Vuorinen

Tekoäly proviisorin työkalupakkiin, tekoälyn matkaopas Antti Merilehto, maajohtaja Finch

Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Tällä hetkellä hän toimii Suomen maajohtajana Finchissä, hakusanamainonnan parissa. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin b2b- kuin b2c-asiakkuuksista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta. Mistä puhumme, kun puhumme tekoälystä, ja miten proviisori voisi soveltaa tekoälyä omaan työhönsä?

Pidämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

ILMOITTAUDU SEMINAARIIN

Osallistujailmoittautuminen seminaariin alkaa ma 28.5. klo 11.00 alkaen

Early bird -hinnat 15 ensimmäiselle proviisorijäsenelle 39 € ja 5 ensimmäiselle proviisoriopiskelijajäsenelle 29 €!

Normaalihinnat: ​

• 89 € proviisori- ja kannattajajäsenille ja
  • 39 € proviisoriopiskelijajäsenille 31.8.2018 asti.
  • 169 € ei-jäsen proviisoreille ja 59 € ei-jäsen proviisoriopiskelijoille.

Late bird -hinnat jäsenille 1.-30.9.2018:

• 129 € proviisori- ja kannattajajäsenille ja
  • 59 € proviisoriopiskelijajäsenille.

Tänä vuonna voit vaikuttaa luentojen sisältöön jättämällä luennoitsijoille ennakkokysymyksiä 31.8.2018 mennessä >> Varmista, että saat, mitä luennoilta haluat!

Kulkuyhteydet Allergiatalolle:

Kongressikeskuksen eteen pääsee helposti lähi- ja seutuliikenteen linja-autoilla sekä raitiovaunulla. Talon eteen pysähtyvät Helsingistä ja Espoosta päin mm. raitiovaunut 4 ja 4T, linja-autot 14,18, 58, 194,195, 205, 206, 212, 213, 503, 504, 505, 410N ja 290. Yhteydet ja aikataulut voit katsoa HSL:n internetpalvelusta www.reittiopas.fi.

Allergiatalon edessä on 4 kpl P-tunnuksella varustettua paikkaa, joihin pysäköintiluvan saa talon aulapalveluista. Kallioportaankadulla on joitakin kadunvarsipaikkoja lyhytaikaiseen (2 h) pysäköintiin. Kuusitien tilava Q-park on myös lähietäisyydellä ja nopean kävelymatkan päässä Allergiatalolta (huomioi Q-parkin maksutavat, ainoastaan Amex, Diners Club, Visa ja MasterCard, ei käteinen).

päivitetty 25.6.2018/ hk

Ajankohta: