Koulutus

Proviisoriyhdistys kouluttaa

Proviisoriyhdistys järjestää proviisoreille ja proviisoriopiskelijoille suunnattuja koulutuksia. Ajankohtaiset koulutukset löydät etusivultamme.

Proviisoripäivä on Suomen suurin proviisorien ja proviisoriopiskelijoiden koulutustapahtuma, jonka yhteydessä järjestetään kattava lääkealan näyttely. Proviisoripäivä järjestetään vuosittain, kevään kynnyksellä maaliskuussa.

Talouskiertue on alueellinen koulutustapahtuma, joka järjestetään vuosittain kahdella paikkakunnalla.

Joka proviisorin Ajankohtaisseminaari on syksyn suuri koulutustapahtuma, jonka yhteydessä järjestetään lääkealan näyttely.

- Pro Pharmacia -seminaari järjestetään yhteistyössä Suomen Apteekkariliiton kanssa. Vuodesta 2010 lähtien järjestetyt seminaarit ovat alusta alkaen keskittyneet yhteiskunnallisiin ja lääkepoliittisiin teemoihin.

- Vastavalmistuneille proviisoreilla ja valmistuville proviisoriopiskelijoille järjestetään vuosittain esimies- ja johtamiskoulutusta Helsingissä ja Kuopiossa. Proviisoriopiskelijoille järjestetään myös urailtoja ja mahdollisesti säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvää koulutusta.

Lisäksi Priisoriyhdistys järjestää mm.

- sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten yhteydessä  vapaamuotoisempaa ohjelmaa ja koulutusta,

- ProTeollisuus-vierailuja sekä

- koulutuksia ja illanviettoja sekä proviisoreille että proviisoriopiskelijoille yksin tai yhteistyössä muiden lääkealan toimijoiden kanssa.

päivitetty 10.5.2019 /mh