Koulutus

Proviisoriyhdistys kouluttaa

Proviisoriyhdistys järjestää proviisoreille ja proviisoriopiskelijoille suunnattuja koulutuksia. Ajankohtaiset koulutukset löydät myös tapahtumakalenteristamme ja etusivultamme.

Proviisoripäivä järjestetään seuraavan kerran 16.3.2019. Proviisoripäivä on Suomen suurin proviisorien ja proviisoriopiskelijoiden koulutustapahtuma. Proviisoripäivän yhteydessä järjestetään kattava lääkealan näyttely.

Talouskiertue-koulutuksia järjestetään vuonna 2019 kahdella paikkakunnalla, keväällä Porissa ja syksyllä Lappeenrannassa.

Joka proviisorin Ajankohtaisseminaari järjestetään 11.10.2019. Vuorossa on 12. seminaari. Seminaarin yhteydessä järjestetään noin kymmenen näytteilleasettajan lääkealan näyttely.

- Seuraava Pro Pharmacia -seminaari järjestetään todennäköisesti vuoden 2019 aikana. Nämä yhteistyössä Suomen Apteekkariliiton kanssa järjestetyt seminaarit ovat vuoden 2010 ensimmäisestä seminaarista alkaen keskittyneet yhteiskunnallisiin ja lääkepoliittisiin teemoihin.

- Vastavalmistuneille proviisoreilla ja valmistuville proviisoriopiskelijoille järjestetään vuosittain esimies- ja johtamiskoulutusta Helsingissä ja Kuopiossa. Proviisoriopiskelijoille järjestetään myös urailtoja ja mahdollisesti säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvää koulutusta.

- Keväisin ja syksyisin järjestettävien sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten yhteydessä järjestetään koulutusta ja vapaamuotoisempaa ohjelmaa. Näissä tapahtumissa on tarkoitus saada tietoa alaan liittyvistä asioista, tavata tuttuja ja luoda uusia suhteita.

- Proviisoriyhdistys järjestää myös aktiivisesti erilaisia koulutuksia ja illanviettoja sekä proviisoreille että proviisoriopiskelijoille yksin tai yhteistyössä muiden lääkealan toimijoiden kanssa, tästä esimerkkinä vuosittaiset ProTeollisuus-excursiot.

päivitetty 20.12.2018 /hk