Proviisoripäivä

Proviisoripäivä on perinteinen proviisoreille suunnattu farmasian alan ajankohtaisia aiheita käsittelevä koulutuspäivä. Se on suurin proviisorien ja proviisoriopiskelijoiden oma verkostoitumis- ja koulutustilaisuus. Proviisoripäivä järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1986. Proviisoripäivän aikana voi tutustua myös lääkealan näyttelyyn.

Proviisoripäivä 2024 – Proviisori lääkealan edistäjänä

Lauantai 23.3.2024 – Helsinki, Arcada (Jan-Magnus Janssonin aukio 1)

Proviisoripäivä 2024 koostuu asiantuntijaluennoista, kiinnostavista keskusteluista ja ainutlaatuisista kohtaamisista kollegoiden kanssa. Päivän aikana voi myös tutustua lääkealan näyttelyyn.

Ilmoittaudu Proviisoripäivään

Ilmoittautuminen ja aamukahvi, lääkealan näyttelyyn tutustuminen
klo 9.30–10.30, näyttelytila

Johtajuus ja tuloksellinen apteekkitoiminta
klo 10.15–12.15, suuri auditorio

• Johtamistaito ja muut ansiot apteekkiluvan myöntämisen perusteena
    • Marjukka Aarni, yliproviisori, Fimea
  • Kanta-lääkityslista tulee – miten voimme valmistautua apteekeissa?
    • Annika Koivisto, erityisasiantuntija, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
  • Miksi hyvään asiakaskokemukseen kannattaa apteekissa panostaa?
    • Elina Aaltonen, Brand Manager, Suomen Apteekkariliitto
  • Apteekkien hyvät toimintatavat & sujuvat käytännöt
    • Esimerkkejä kentältä
  • Proviisoriyhdistyksen apteekkityöryhmä vaikuttaa ja tukee kollegoita
    • Anna Ojala, apteekkityöryhmän puheenjohtaja, Suomen Proviisoriyhdistys

Laadukkaat lääkkeet digitaalisuuden murroksessa
klo 10.30–12.00, pieni auditorio

• Lääketietovarannon mahdollisuudet
    • Piia Rannanheimo, johtava asiantuntija, Fimea
  • Sähköisen pakkausselosteen edut ja haasteet
    • Mari Sirviö, erityisasiantuntija, Lääketeollisuus ry
  • Proviisoriyhdistyksen lääketeollisuusverkosto asiantuntijan tukena
    • ​​Henri Sormunen, lääketeollisuusverkoston yhteyshenkilö, Suomen Proviisoriyhdistys
  • Ohjelma täydentyy

Lounastauko ja näyttelyyn tutustuminen
klo 12.00–14.00

Parempaa farmasiaa asiantuntevalla johtamisella
klo 14.00–15.30, suuri auditorio

• Rationaalisen lääkehoidon ja -huollon kansalliset tavoitteet
    • Leena Saastamoinen, tutkimuspäällikkö, Fimea
  • Johtamalla työhyvinvointia
    • Hanna Pratsch, työhyvinvointi- ja HR-päällikkö, Apteekkien Eläkekassa
  • Farmasian erikoistumiskoulutukset johtamisosaamisen tukena ja alan pitovoimatekijänä
    • Heli Bollström, yliopistonlehtori, Helsingin yliopisto
    • ​​Kati Sepponen, yliopistonlehtori, Itä-Suomen yliopisto

Kuohuva ja näyttelyyn tutustuminen
klo 15.30–17.00, näyttelytila

• Proviisoriyhdistyksen apurahan, opintopalkinnon ja Proviisorikollega-tunnustuksen saajien julkistaminen klo 16.30
  • Proviisorin merkitys yhteiskunnalle -dokumentti matkalle kohti parempaa proviisoriutta

Näyttely sulkeutuu klo 17.00

Keskustelu jatkuu vapaamuotoisilla jatkoilla Proviisoripäivän jälkeen Siltasessa (Hämeentie 13 B, Helsinki). Järjestämme tapahtumasta yhteislähdön jatkopaikkaan.

Tutustu luentoihin tarkemmin

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu kattaa luento-ohjelman, sähköisen luentomateriaalin sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäivän tarjoilun. Päivän aikana on mahdollista tutustua lääkealan näyttelyyn.

Proviisoriyhdistyksen proviisorijäsenet ja kannattaja-apteekkarit

Early Bird -hinta  49 €
Normaalihinta 59 €
Late Bird -hinta 79 €

Early Bird -hinta voimassa 14.2. asti tai kunnes paikat on myyty loppuun. Sen jälkeen voimassa normaalihinta 29.2. asti ja Late Bird -hinta 1.3. alkaen.

Proviisoriyhdistyksen proviisoriopiskelijajäsenet

Early Bird -hinta  39 €
Normaalihinta 49 €
Late Bird -hinta 69 €

Muut osallistujat

Normaalihinta 99 €
Normaalihinta, proviisoriopiskelijat 69 €

Normaalihinta on voimassa koko ilmoittautumisajan.

Proviisoriyhdistyksen hallituksen jäsenet ja varajäsenet sekä valiokuntien ja työryhmien puheenjohtajat voivat osallistua tapahtumaan maksutta.

Ilmoittaudu Proviisoripäivään

Ilmoittautumisaika päättyy 10.3.2024.

Ilmoittautumisehdot ja laskutus

Ilmoittautuminen on sitova, mutta sen voi perua maksutta 10.3.2024 saakka. Osallistujalasku lähetetään ilmoittautumispäivänä voimassa olleen hintaluokan ja tapahtumispäivän jäsenolosuhteen mukaisena. Osallistujalasku välitetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköposti- tai verkkolaskutusosoitteeseen.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)proviisoriyhdistys.net. 11.–17.3.2024 tapahtuneista peruutuksista perimme 40 € toimistokuluja.18.3.2024 tai sen jälkeen tapahtuneista peruutuksista perimme ilmoittautumistiedot huomioiden täyden hinnan (ilman lääkärintodistusta).

Tapahtumien ja tilausten tietosuojaseloste

Proviisoripäivän näyttely

Proviisoripäivän yhteydessä järjestetään lääkealan näyttely. Yritykset, organisaatiot ja muut halukkaat voivat varata näyttelytilaa ilmoittautumalla näytteilleasettajaksi. Näyttely on avoinna koko tapahtuman ajan.

Näyttelytilana toimii Arcadan 2. kerroksen suuri aula, josta on sisäänkäynnit molempiin luentosaleihin. Osallistujille on varattu aikaa näyttelyyn tutustumiseen lounaalla sekä aamun ja iltapäivän tauoilla. Lisäksi rohkaisemme seminaarivieraita tutustumaan näyttelyyn luentojen ollessa käynnissä.

Alla näet tapahtuman pohjakartan, johon on merkitty luentosalien (auditoriot) sijainnit sekä näyttelyalue vihrein paikkanumeroin. Näyttely on avoinna klo 9:30–17:00.

Proviisoripäivän näyttelyn ajankohtaisen varaustilanteen sekä saatavilla olevat vapaat paikat näet klikkaamalla alla olevaa "Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi" -painiketta. Edulliset Early Bird -hinnat ovat voimassa ma 19.2.2024 saakka!

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Lisätietoja näyttelystä näytteilleasettajille: Maria Tuulkari, 044 536 6086 / maria.tuulkari@proviisoriyhdistys.net

Päivitetty 2.2.2024/mh