Miten jäseneksi liitytään?

Täytä jäsenhakemus täällä tai tulosta jäsenhakemuslomake (lataa pdf) ja postita se täytettynä yhdistyksen toimistolle. Hallitus käsittelee hakemukset kerran kuukaudessa ja hyväksyy uudet jäsenet.

Jos kuulut tällä hetkellä johonkin toiseen työttömyyskassaan tai ammattiliittoon, voit tehdä siirron kuukauden sisällä menettämättä työttömyyskassaetujasi. Toimistolta saat lisätietoa siirrosta.

Voit kuulua myös suoraperinnän piiriin, jos haluat, että työnantaja perii jäsenmaksusi suoraan palkastasi. Ilmoita suoraperinnästä yhdistyksen toimistolle suoraperintälomakkeella (pdf).

Postita täytetyt lomakkeet yhdistyksen toimistolle osoitteella (postimaksu maksettu):

Suomen Proviisoriyhdistys ry

Tunnus 5006166

00003 VASTAUSLÄHETYS

Voit myös palauttaa allekirjoittamasi jäsenhakemuksen sähköisesti tai antaa jäsenhakemuksen meille tapahtumassamme.

Mikäli sinulla ei ole pdf-tiedostoja avaavaa ohjelmaa, voit ladata sellaisen Adoben sivulta: http://www.adobe.fi/products/acrobat/readstep2.html

Tule mukaan vaikuttamaan ammatilliseen tulevaisuuteesi!

Lisätietoja jäsenyydestä saat yhdistyksen toimistolta:

Eija Vartiainen, järjestösihteeri
p. 09 177 771 / toimisto(at)proviisoriyhdistys.net /