Talouskiertue

Proviisoriyhdistyksen talouskiertue on proviisoreille suunnattu koulutus käytännön apteekkitalouteen. Koulutus sisältää sekä teoriaa että käytännönläheistä tarkastelua ja työkaluja oman työpaikan talouden seuraamiseen ja suunnitteluun sekä valmistaa proviisoria apteekkihakuvaiheeseen. Aamupäivällä koulutuksessa käsitellään talouden perusteita, kuten sitä mikä on tuloslaskelma tai tase. Iltapäivällä koulutuksessa syvennytään apteekkialan talouden suunnitteluun, hallintaan ja seuraamiseen mm. esimerkkiapteekkien tuloslaskelmia ja tapauksia tarkastelemalla.

Talouskiertue on järjestetty vuodesta 2014 lähtien jo Oulussa, Kuopiossa, Joensuussa, Vaasassa, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Porissa ja Lappeenrannassa.. Koulutuksen osallistujista 100% suosittelee koulutusta kollegalleen (palautekyselyt näistä tapahtumista). 

 

Seuraavat koulutukset järjestetään 2020 Kajaanissa ja Jyväskylässä.

 

 

Viimeisin koulutus:

PROVIISORIYHDISTYKSEN TALOUSKIERTUE LAPPEENRANNASSA 19.9.2019
Sokos Hotel Lappee, Brahenkatu 1

 

OHJELMA

8.30 - 9.00       Aamiainen ja ilmoittautuminen
9.00 - 9.10       Tervetuliaissanat, Suomen Proviisoriyhdistys
9.10 - 11.10     Apteekkitalouden perusteet, Mikko Ahola, Apteekkien Tilipalvelut
11.10 - 12.00   Lounas
12.00 - 14.00  Apteekin tulos, talouden seuranta ja tulokseen vaikuttaminen,
                         Risto Holma, apteekkari, MBA, Lauttiksen apteekki, Lauttasaari, Helsinki
14.00 - 14.30   Iltapäiväkahvit
14.30 - 15.30   Apteekkiluvan hakeminen ja apteekkikaupat, 
                         Risto Holma, apteekkari, MBA, Lauttiksen apteekki, Lauttasaari, Helsinki
15.30 - 16.30    Päivittäinen apteekkitalous - kuinka seurata apteekin päivittäistä toimintaa, 
                          Juha Antila, toimitusjohtaja, proviisori, Receptum Oy
16.30                Seminaaripäivän päättäminen

 

KOHDERYHMÄ JA TEEMAT

Talouskiertue on apteekkitaloudesta kiinnostuneille ja mahdollisesti piakkoin ensimmäistä apteekkiaan hakeville proviisoreille suunnattu koulutus. Päivän aikana teemaa tarkastellaan niin teorian kuin käytännönkin näkökulmasta. Aamupäivä painottuu talouden perusteiden käsittelyyn, tuloslaskelman ja taseen tarkasteluun. Iltapäivällä syvennytään talouden suunnitteluun, hallintaan ja seuraamiseen. 

 

OSALLISTUMISMAKSU

Proviisoriyhdistyksen jäsenet 100 €, muut kuin jäsenet 160 €. Osallistumismaksu sisältää päivän luennot, luentomateriaalit (tulostettuna/sähköisesti) ja tarjoilut. Laskut välitetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköposti- tai verkkolaskutusosoitteeseen. Osallistujalaskutus perustuu seminaaripäivän jäsenolosuhteeseen. 4.9.2019 tai sen jälkeen tulleista peruutuksista peritään 50 % päivän osallistujamaksusta ilman sairaslomatodistusta. 12.9.2019 tai sen jälkeen tulleista peruutuksista peritään 100 % päivän osallistujamaksusta ilman sairauslomatodistusta. Osoitteeseen toimisto@proviisoriyhdistys.net voi välittää myös muutostietoja koskien ilmoittautumista. 

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT  3.9.2019. 

 

 

 

Tapahtumien ja tilausten tietosuojaseloste

päivitetty 19.9.19/MH