Talouskiertue

Proviisoriyhdistyksen talouskiertue on proviisoreille suunnattu koulutus käytännön apteekkitalouteen. Koulutus sisältää sekä teoriaa että käytännönläheistä tarkastelua ja työkaluja oman työpaikan talouden seuraamiseen ja suunnitteluun sekä valmistaa proviisoria apteekkihakuvaiheeseen. Aamupäivällä koulutuksessa käsitellään talouden perusteita, kuten sitä mikä on tuloslaskelma tai tase. Iltapäivällä koulutuksessa syvennytään apteekkialan talouden suunnitteluun, hallintaan ja seuraamiseen mm. esimerkkiapteekkien tuloslaskelmia ja tapauksia tarkastelemalla.

Talouskiertue on järjestetty vuodesta 2014 lähtien jo Oulussa, Kuopiossa, Joensuussa, Vaasassa, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Porissa ja Lappeenrannassa.. Koulutuksen osallistujista 100% suosittelee koulutusta kollegalleen (koulutuksen palautekysely). 

Huom! Poikkeuksellinen tilanne saattaa vaikuttaa tulevien koulutusten järjestämiseen. Osallistujien turvallisuus on etusijalla, ja tapahtuman järjestelyissä kiinnitetään erityistä huomiota toimenpiteisiin, joilla osallistujien turvallisuutta voidaan parantaa. Toimenpiteet perustuvat mm. viranomaisten määräyksiin ja ohjeisiin. Mahdolliset rajoitukset ja koulutuksen järjestämisen edellytykset arvioidaan ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä.

 

PROVIISORIYHDISTYKSEN TALOUSKIERTUE KAJAANISSA pe 9.10.2020
Scandic Kajanus, Koskikatu 3

Ilmoittautuminen päättynyt 23.9.2020.

 

PROVIISORIYHDISTYKSEN TALOUSKIERTUE JYVÄSKYLÄSSÄ to 29.10.2020
Scandic Jyväskylä Station, Vapaudenkatu 73 (Huom! paikka vaihtunut 1.10.)

Ilmoittautuminen päättynyt 25.10.2020.

 

OHJELMA

7.00-                Hotellin aamiainen tarjolla

8.30 - 8.45       Tervetuliaissanat, Suomen Proviisoriyhdistys
8.45 - 11.00     Apteekkitalouden perusteet, Arne Hurme, Talenom Oy
11.00 - 11.45   Lounas
11.45 - 14.00  Apteekin tulos, talouden seuranta ja tulokseen vaikuttaminen,
                         Risto Holma, apteekkari, MBA, Lauttiksen apteekki, Lauttasaari, Helsinki
14.00 - 14.20   Iltapäiväkahvit
14.20 - 15.30   Apteekkiluvan hakeminen ja apteekkikaupat, 
                         Risto Holma, apteekkari, MBA, Lauttiksen apteekki, Lauttasaari, Helsinki
15.30 - 16.30    Päivittäinen apteekkitalous - kuinka seurata apteekin päivittäistä toimintaa, 
                          Juha Antila, toimitusjohtaja, proviisori, Receptum Oy
16.30                Seminaaripäivän päätös

 

KOHDERYHMÄ JA TEEMAT

Talouskiertue on apteekkitaloudesta kiinnostuneille ja ensimmäisen apteekkinsa hakemista suunnitteleville proviisoreille suunnattu koulutus. Päivän aikana teemaa tarkastellaan niin teorian kuin käytännönkin näkökulmasta. Aamupäivä painottuu talouden perusteiden käsittelyyn, tuloslaskelman ja taseen tarkasteluun. Iltapäivällä syvennytään talouden suunnitteluun, hallintaan ja seuraamiseen. 

 

OSALLISTUMISMAKSU

Proviisoriyhdistyksen jäsenet 100 €, muut kuin jäsenet 160 €. Osallistumismaksu sisältää päivän luennot, luentomateriaalit (tulostettuna/sähköisesti) ja tarjoilut. Laskut välitetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköposti- tai verkkolaskutusosoitteeseen. Osallistujalaskutus perustuu seminaaripäivän jäsenolosuhteeseen. 14-7 päivää ennen koulutusta tulleista peruutuksista peritään 50 % päivän osallistujamaksusta ilman sairaslomatodistusta. Alle seitsämän päivää ennen koulutusta tulleista peruutuksista peritään 100 % päivän osallistujamaksusta ilman sairauslomatodistusta. Osoitteeseen toimisto@proviisoriyhdistys.net voi välittää myös muutostietoja koskien ilmoittautumista. 

 

Tapahtumien ja tilausten tietosuojaseloste

 

päivitetty 9.9.20/MH