Pakohuone excursio Arwoitus - Kuopion proviisoriopiskelijoille

Tervetuloa Arwoitukseen Proviisoriyhdistyksen kanssa torstaina 6.4.

Etkö ole vielä ikinä testannut suosittuja pakohuonepelejä, vai kokeilit kerran ja jäit täysin koukkuun? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä pelaamaan, kun Proviisoriyhdistys tarjoaa opiskelijajäsenilleen pelin torstaina 6.4. klo 16.45 alkaen Arwoituksessa. Meidän käyttöömme on varattu sekä Wankila että Peräkammarin Pentti. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa, ja tapahtuma kustantaa vain 3,5 euron omavastuun verran (Huhu kertoo, että pelin jälkeen on suunniteltu pelin purku ja juoma saattaa kuulua hintaan ;) ). 

Ilmoittautuminen on auki täällä. Ole nopea sillä tätä tarjousta ei kannata missata! :) Tapahtuma on tarkoitettu Proviisoriyhdistyksen opiskelijajäsenille. 

Huomioithan kuitenkin, että osallistumisen peruuttamatta jättämisestä ja paikalle ilmestymättömyydestä joudumme perimään todellisina tapahtumakustannuksina 24 euroa. Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii opiskelijavaliokuntamme jäsen Vilma Westersund (vilmw(at)student.uef.fi). 

Lisätietoja pelipaikasta voit katsoa täältä: www.arwoitus.fi, pelit sijaitsevat Kuopion rautatieasemalla osoitteessa Asemakatu 1

Toivottavasti nähdään pakohuonepelin merkeissä,

Kuopion opiskelijavaliokunnan porukka
Suomen proviisoriyhdistys ry

Ajankohta: 
06.04.2017 16:45
Lisätiedot: