Proviisori-lehti

Proviisori on erityisesti proviisoreille suunnattu ammatillinen lehti. Lehteä julkaisee Suomen Proviisoriyhdistys ry:n viestintäyhtiö ProviisoriViesti Oy. Lehti sisältää ammatillisia ja ajankohtaisia artikkeleita, joiden tarkoitus on antaa ajatuksia ja työkaluja proviisorin työhön kaikilla lääkealan sektoreilla.

Proviisorilehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja sen painos on vähintään 4300 kappaletta. Lehti lähetetään ilmaiseksi maamme kaikille proviisoreille, proviisoriopiskelijoille, apteekkareille sekä apteekkeihin henkilökunnan luettavaksi, lääkeyrityksiin ja viranomaisille. Proviisori on Aikakauslehtien Liiton jäsenlehti.

Proviisorista on lisää tietoa ylävalikon kohdassa Proviisori-lehti.

Jos sinulle ei vielä tule Proviisoria, tai haluat ilmoittaa tilaus-/ osoitemuutoksista, voit tehdä tilausmuutokset täällä.

Proviisori-lehden päätoimittaja

Mikko Lähdevuori, proviisori