valtakunnallinen Lääkehoidon päivä

LÄÄKEHOIDON PÄIVÄÄ VIETETÄÄN 22.3.2018

Vuonna 2018 Lääkehoidon päivä toteutetaan osana Rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelmaa, mikä tuo lisää kansallista näkyvyyttä päivän toteutukseen. Yleisökampanja starttaa jo Proviisoripäivän viikolla 11 ja se näkyy Ylellä, useissa sanomalehdissä ja sosiaalisessa mediassa sekä kuuluu 100 radiokanavalla. Kampanjan teemana on ”Sopiva lääke”. Tavoitteena on vaikuttaa varsinkin lääkkeiden käyttöön kotona.

Millainen Lääkehoidon päivän tapahtuman voisi olla?

Lääkehoidon päivä toteutuu ja näkyy myös paikallisina tapahtumina, jotka tukevat tärkeän viestin levittämistä. Paikallisen tapahtuman voi ideoida vapaasti. Yksinkertaisimmillaan Lääkehoidon päivän tapahtumalla muistutetaan vuosittain toistuvasta Lääkehoidon teemapäivästä.
 
Tapahtuman voi järjestää oman organisaation henkilökunnan voimin, mutta yhteistyötahojen mukaan saaminen tuo enemmän sisältöä ja konkreettisia käsipareja tapahtuman toteutukseen. Aikaisempiin vuosiin verrattuna Lääkehoidon päivän sivuilta löytyy nyt myös valmiita tapahtumaideoita, joita voi hyödyntää suoraan tai muokaten omalle organisaatiolle sopivaksi. 

Vinkkejä teemapäivän järjestämiseen >>

Materiaalia Lääkehoidon päivän toteutukseen

Tapahtumajärjestäjät voivat hyödyntää vapaasti Lääkehoidon päivän sivuilta löytyvää materiaalia yleisökampanjoissaan >> http://www.laakehoidonpaiva.fi/jarjestajille/materiaalit
Materiaaleista löytyy mm. tulostettava Lääkehoidon päivän juliste, johon voit kätevästi merkitä oman tapahtumasi tiedot. Lisäksi sieltä löytyy yleisöesite, mikä sisältää lääkityslistapohjan. Tätä yleisöesitettä on myös mahdollista tilata valmiiksi painettuna. Tilaajan maksettavaksi jää lähetyskustannukset. Lääkehoidon päivän järjestäjille materiaalit – sivulta löytyy myös kuvituskuvia ja verkkobannereita sosiaalisessa mediassa ja organisaatioiden omilla verkkosivuilla tapahtuvaan Lääkehoidon päivän markkinointiin.

 
Muistathan ilmoittaa Lääkehoidon päivän tapahtumasi

Ilmoitus tapahtumat – sivulla http://www.laakehoidonpaiva.fi/tapahtumat tuo kansallista näkyvyyttä tapahtumallesi. Kiitos, että olet mukana!

 

päivitetty 22.2.2018/hk

Ajankohta: 
22.03.2018 00:01 - 23:59
Lisätiedot: