Blogit edustavat kirjoittajansa näkemyksiä eivätkä näin ollen kuvaa yhdistyksen virallista kantaa.

Hallituksen kokousblogi: Huhtikuu 2023

Huhtikuun kokous järjestettiin pääsiäisviikon tiistaina, 4.4.2023. Hallituslaiset osallistuivat etäyhteydellä ja toimiston väki toimistolta käsin. Alla ote kokouksessa käsitellyistä asioista.

Kevätkokous 27.5.2023

Jäseniltä ei ollut määräaikaan mennessä tullut ehdotuksia kevätkokouksessa käsiteltäviksi asioiksi, joten kokousta varten laadittu, sääntöjen mukainen esityslista hyväksyttiin sellaisenaan. Toiminnanjohtajan ehdotuksen mukaan sovittiin, että hallitus ja toimisto yhdessä laativat toimintasuunnitelmaan perustuvan kertomuksen, jonka liitteeksi toimisto laatii aiempien vuosien kertomukseen pohjautuvan kuvauksen toiminnasta. Kevätkokouksen käytännönjärjestelyistä sovittiin, että kokoukseen voi myös tänä vuonna osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä. Valtakirjojen käyttö tulee olemaan mahdollista myös etäyhteydellä. Kokouksen tarkasta paikasta, kellonajasta ja yhteistyökumppanista sopiminen ovat vielä auki. Toimisto hoitaa käytännön järjestelyt ja ilmoittaa kokoukseen liittyvät yksityiskohdat pikimmiten. Olkaa siis kuulolla!

Talousasiat

Toiminnanjohtaja esitteli vuoden 2022 tilinpäätösaineiston hallitukselle. Todettuaan aineiston läpikäydyksi, se hyväksyttiin tilintarkastusta varten ja esitettäväksi kevätkokouksessa.

Fortis järjestää proviisoripotkijaiset Kuopiossa 5.5. ja on kutsunut kiitoksena sponsoroinnista Proviisoriyhdistykseltä edustajan tapahtumaan. Hallitus päätti vuosisopimuksen mukaisesti tukea potkijaisia 300 eurolla, jos mahdollisuus siihen tarjoutuu.

ProMentee-asiat

CV/Lindedin työpaja järjestetään yhteistyössä Farmanian kanssa, Farmanian toimistolla 27.9. Iloksemme, työryhmä ilmoitti myös, että mentoreiden rekrytointi Apteekkariksi-ohjelmaan on hyvällä mallilla ja vain muutama mentori puuttuu. ProMentee juhlistaa 10-vuotis taivaltaan lehtijutulla, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Koulutusasiat

Apteekin henkilöstöjohtamisen koulutukseen Tampereella 19.4. on ilmoittautunut hienosti väkeä. Talouskiertue Seinäjoella 9.5. kaipaisi vielä lisää osallistujia. Talouskiertueen ilmoittautuminen on auki 24.4. saakka. Kaikki aiheesta kiinnostuneet rohkeasti mukaansmiley

Syksyn Ajankohtaisseminaarin luento-ohjelma on suunnitteilla ja tapahtuman todennäköinen ajankohta on 6.10. Järjestämispaikka tulee olemaan uusi, sillä perinteisesti käytössä ollut Allergiatalo on poistettu käytöstä.

Muut asiat

Strategiatyöryhmä on kirjoittanut mielipidekirjoituksen liittyen apteekkien proviisoriomisteisuuteen. Kirjoitus jätettiin Helsingin Sanomiin 24.3. Koska vastausta siihen ei ole saatu, kirjoitus jäänee julkaisematta ja sen julkaisemista muulla tapaa pohditaan. Tässä yhteydessä, eduskuntavaalien tulokset ja niiden vaikutus apteekkisektoriin herätti myös paljon keskustelua. Todettiin kuitenkin, että edelleen on mahdollisuus vaikuttaa päättäjiin.

Hallituksen seuraava kokous pidetään torstaina 4.5. klo 18.00, jolloin tulen itse kokoustamaan paikan päällä toimistolla. Toivottavasti näen mahdollisimman monen hallituslaisen silloin!

Sara, hallituksen puheenjohtaja

Käyttäjän Ylläpito kuva
-
Ylläpito