Proviisoriopiskelija - Tervetuloa joukkoomme!

Onneksi olkoon opiskelupaikan valinnasta ja tervetuloa aloittamaan opinnot mahdollisuuksien täyteisellä urapolulla! Me Proviisoriyhdistyksessä toimimme Suomen vanhimpana ja suurimpana proviisorien ja proviisoriopiskelijoiden omana ammatillisena järjestönä ja haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi toimintaamme.

Tutustu jäsenetuihin ja täytä jäsenhakemus.

Tule ottamaan selvää tulevan ammattikuntasi toiminnasta!

Proviisoriyhdistys järjestää Toimintamme tutuiksi -tilaisuudet toiminnastamme kiinnostuneille proviisoriopiskelijoille. Tapahtumat järjestetään tulevana syksynä kaikissa kolmessa proviisoreja kouluttavasssa yliopistokaupungissa; Helsingissä, Kuopiossa ja Turussa. 

Millainen on Toimintamme tutuiksi -tilaisuus?

Tilaisuuksissa pääsee tutustumaan Proviisoriyhdistyksen toimintaan sekä muihin proviisoriopiskelijoihin rennossa ilmapiirissä. Tapahtumat järjestetään, jotta toimintamme tulisi opiskelijoille tutuksi. Samalla saa viettää mukavaa iltaa sekä tutustua opiskelijakollegoihin. 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita toiminnastamme kiinnostuneet proviisoriopiskelijat. Paikkoja tilaisuuksiin on kuitenkin rajoitetusti ja ensisijaisesti suuntaamme tapahtumamme uusille opiskelijoille sekä heille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet vastaavaan tilaisuuteen. Tapahtumat ovat opiskelijoille maksuttomia eikä osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Helsinki 17.9.2024 – ohjelma- ja ilmoittautumislinkki jaossa ständillämme Viikissä ma 26.8. Mikäli paikkoja jää, linkki päivitetään tapahtumasivulle.

Kuopio 24.9.2024 – ohjelma- ja ilmoittautumislinkki jaetaan opintonsa aloittaville proviisoriopiskelijoille opintojen alkaessa. Mikäli paikkoja jää, linkki päivitetään tapahtumasivulle.

Turku 26.9.2024 – ohjelma- ja ilmoittautumislinkki jaetaan opintonsa aloittaville proviisoriopiskelijoille opintojen alkaessa. Mikäli paikkoja jää, linkki päivitetään tapahtumasivulle.