Blogit edustavat kirjoittajansa näkemyksiä eivätkä näin ollen kuvaa yhdistyksen virallista kantaa.

Hallituksen kokousblogi: helmikuu 2021

Suomen Proviisoriyhdistys ry:n helmikuun hallituksen kokouksessa käsiteltiin totuttuun tapaan liuta yhdistystä ja jäseniämme koskevia asioita. Nostan tähän blogikirjoitukseen mielestäni kokouksen parhaimpia herkkupaloja.

 

Nyt käynnissä olevan Promentee-mentorointiohjelman väliseminaari pidetään helmikuun puolessa välin, jolloin promenteeläiset pääsevät vertaiskeskustelemaan mentorointiohjelman edistymisestä ja kuulevat Vermanilla työskentelevän proviisori Meri Miettisen ja Jorvin apteekin apteekkari Anssi Pulkkisen urapoluista. Mielenkiintoisia puhujia siis luvassa promenteeläisille.

 

Viestintävaliokunnan reippaalla otteella yhdistyksemme kotisivut, esite ja sosiaalinen media saavat uutta ilmettä ja lisää kontaktivaihtoehtoja yhdistykseemme. Pidä siis silmät avoinna Instagramia ja Twitteriä selaillessasi ja ryhdy tiliemme seuraajiksi, kun näet yhdistyksen postauksen, näitä luvassa kevään mittaan.

 

Itse iloitsin kokouksessa eniten lukuisista koulutuksista, joita yhdistys jäsenilleen tarjoaa. Helmi-maaliskuussa on luvassa koulutuksia niin lääkelogistiikan, lääkkeiden ympäristövaikutusten, suunhoidon, säästämisen ja sijoittamisen kuin tuoteryhmähallinnankin osalta. Mene osoitteeseen https://www.proviisoriyhdistys.net/kevaan-webinaarit ja ilmoittaudu haluamiisi koulutuksiin. Näihin on helppo osallistua omalta kotisohvalta tai kuunnella webinaari vaikka iltakävelyllä.

Vahvistettujen koulutusten lisäksi koulutusvastaava kertoi iloisia uutisia, että ura lääketeollisuudessa -koulutussarja saa jatkoa ja saamme kuulla proviisorien uratarinoita niin Suomesta kuin ulkomailta.

 

Suomen Proviisoriyhdistys jakaa vuosittain opintopalkinnon hakemusten perusteella kummastakin farmaseuttisesta tiedekunnasta valmistuneelle/valmistumassa olevalle proviisorille. Hallitus hyväksyi koulutusvaliokunnan esityksen opintopalkinnon saajista. Kumpikin valmistunut proviisori oli tehnyt kunniakkaaseen arvosanaan oikeuttavan pro gradu -työn. Hienoa! Opintopalkinnon saavat Sini Kekäläinen Itä-Suomen yliopistosta ja Laura Suominen Helsingin yliopistosta. Onnittelut opintopalkinnon saajille! Rautaisia farmasian ammattilaisia valmistumassa.

 

Hallituksen puheenjohtajan vetämänä aloittaa strategiatyöryhmä, joka suunnittelee yhdistyksemme tulevaa strategiaa ja painopisteitä. Strategiatyöryhmä kokoontuu kevään aikana kaksi kertaa ideointiriihien merkeissä ja syksyllä laitetaan varsinaisesti hihat heilumaan strategiaa luoden. Oletko sinä kiinnostunut osallistumaan yhdistyksemme strategian suunnitteluun? Voit ottaa yhteyttää puheenjohtajaamme Anttiin, joka kertoo lisä toiminnasta. Strategiatyöryhmän jäsenen ei tarvitse olla hallituksen jäsen. Aktiivinen ja yhdistyksemme toimintaa eteenpäin vievä into ovat tärkeitä.

 

Tervehdyksin,

Eeva Lehtola

hallituksen varapuheenjohtaja

 

Käyttäjän Ylläpito kuva
-
Ylläpito