Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella. Mikäli haluat, että viestiisi vastataan, jätä nimesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Jos yhteydenottosi koskee olosuhdemuutosta, jolla on vaikutusta jäsenmaksun suuruuteen, odotathan että saat viestiisi vastauksen ennen muuttuneen jäsenmaksun maksamista. Mikäli kyseessä on jäsenyyteen liittyvä asia (työttömyyskassaan liittyminen/eroaminen, eroilmoitus tai välitöntä apua vaativa asia), otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)proviisoriyhdistys.net.

Yhteydenottoihin vastataan aina mahdollisimman nopeasti. Palautteesi on meille tärkeää!

Huomioittehan, että jäsenlaskuihin liittyvissä päivityksissä laskutukseen ehtii varmasti jouluun mennessä tulleet päivitykset ja sen jälkeen tulleisiin reagoidaan sähköpostitse jäsenlaskujen postituksen jälkeen.