Koulutus

Proviisoriyhdistys kouluttaa

Proviisoriyhdistys järjestää proviisoreille ja proviisoriopiskelijoille suunnattuja koulutuksia. Ajankohtaiset koulutukset löydät myös tapahtumakalenteristamme ja etusivultamme.

Proviisoripäivä järjestetään seuraavan kerran 23./16.3.2019. Proviisoripäivä on Suomen suurin proviisorien ja proviisoriopiskelijoiden koulutustapahtuma. Proviisoripäivän yhteydessä järjestetään kattava lääkealan näyttely.

Talouskiertue-koulutuksia järjestetään vuonna 2018 kahdella paikkakunnalla, keväällä ja syksyllä, Etelä-Suomen alueella.

Joka proviisorin Ajankohtaisseminaari järjestetään 12.10.2018. Vuorossa on 11. seminaari. Seminaarin yhteydessä järjestetään noin kymmenen näytteilleasettajan lääkealan näyttely.

- Seuraava Pro Pharmacia -seminaari järjestetään todennäköisesti vuoden 2019 aikana. Nämä yhteistyössä Suomen Apteekkariliiton kanssa järjestetyt seminaarit ovat vuoden 2010 ensimmäisestä seminaarista alkaen keskittyneet yhteiskunnallisiin ja lääkepoliittisiin teemoihin.

- Vastavalmistuneille proviisoreilla ja valmistuville proviisoriopiskelijoille järjestetään vuosittain esimies- ja johtamiskoulutusta Helsingissä ja Kuopiossa. Proviisoriopiskelijoille järjestetään myös urailtoja ja mahdollisesti säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvää koulutusta.

- Keväisin ja syksyisin järjestettävien sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten yhteydessä järjestetään koulutusta ja vapaamuotoisempaa ohjelmaa. Näissä tapahtumissa on tarkoitus saada tietoa alaan liittyvistä asioista, tavata tuttuja ja luoda uusia suhteita.

- Proviisoriyhdistys järjestää myös aktiivisesti erilaisia koulutuksia ja illanviettoja sekä proviisoreille että proviisoriopiskelijoille yksin tai yhteistyössä muiden lääkealan toimijoiden kanssa, tästä esimerkkinä vuosittaiset ProTeollisuus-excursiot.

päivitetty 17.5.2018 /hk