Koulutus

Proviisoriyhdistys kouluttaa

Proviisoriyhdistys järjestää proviisoreille ja proviisoriopiskelijoille suunnattuja koulutuksia. Ajankohtaiset koulutukset löydät myös tapahtumakalenteristamme ja etusivultamme.

Proviisoripäivä järjestetään jälleen 18.3.2017. Proviisoripäivä on Suomen suurin proviisorien ja proviisoriopiskelijoiden koulutustapahtuma. Proviisoripäivän yhteydessä järjestetään kattava lääkealan näyttely.

- Talouskiertue-koulutuksia järjestetään vuonna 2017 kahdella paikkakunnalla, keväällä ja syksyllä, Etelä-Suomen alueella.

Joka proviisorin Ajankohtaisseminaari järjestetään 29.9.2017. Vuorossa on kymmenes seminaari. Seminaarin yhteydessä järjestetään lääkealan näyttely.

- Seuraava Pro Pharmacia -seminaari järjestetään syksyllä 2017.

- Vastavalmistuneille proviisoreilla ja valmistuville proviisoriopiskelijoille järjestetään vuosittain esimies- ja johtamiskoulutusta Helsingissä ja Kuopiossa. Proviisoriopiskelijoille järjestetään myös urailta ja mahdollisesti säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvää koulutusta keväällä 2017.

- Keväisin ja syksyisin järjestettävien sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten yhteydessä järjestetään koulutusta ja vapaamuotoisempaa ohjelmaa. Näissä tapahtumissa on tarkoitus saada tietoa alaan liittyvistä asioista, tavata tuttuja ja luoda uusia suhteita.

- Proviisoriyhdistys järjestää myös aktiivisesti erilaisia koulutuksia ja illanviettoja sekä proviisoreille että proviisoriopiskelijoille yksin tai yhteistyössä muiden lääkealan toimijoiden kanssa, tästä esimerkkinä vuosittaiset ProTeollisuus-excursiot.

päivitetty 30.11.2016 /hk