Blogit edustavat kirjoittajansa näkemyksiä eivätkä näin ollen kuvaa yhdistyksen virallista kantaa.

Hallituksen kokousblogi: toukokuu 2021

Toukokuun ensimmäisellä viikolla Suomen Proviisoriyhdistyksen hallituksen jäsenet kokoontuivat jälleen luurien ja ruutujen ääreen kokoustamaan ja tekemään päätöksiä alla listatuista asioista. 

Ennen kuin avaan toukokuun kokouksen sisältöä tarkemmin, niin muutama sananen huhtikuun kokouksesta. Huhtikuussa hallitus sai hyväksyttäväksi vuoden 2020 tilinpäätöksen, jonka hallitus siirsi lyhyen aineistoon perehtymisajan vuoksi käsiteltäväksi ylimääräisessä sähköpostin välityksellä käytävässä kokouksessa.

Sähköposteja kirjoiteltiin huhtikuun puolivälissä tiuhaan tahtiin ja kokouksen tuloksena hallitus hyväksyi yksimielisesti viime vuoden tilinpäätöksen. Hallituksen jäsenet ovat allekirjoittaneet tilinpäätöksen sähköisesti toukokuun 2021 aikana. Kiitokset vielä puheenjohtaja Antti Raimakselle hyvin järjestetystä kokouksesta.

 

Talousasiat

Suomen Farmasian Opiskelijajärjestö FiPSA:n yhdistykselle tarjoamasta mahdollisuudesta osallistua Helsingin, Kuopion ja Turun farmasianopiskelijärjestöjen koulutus- ja verkostoitumisviikonloppuun elokuussa 2021 tehdään päätös seuraavassa kokouksessa.

Talousasioihin liittyen toiminnanjohtaja Teemu Ali-Kovero toi esille hallituksen puoliväliriihen veronkorotuksen tiedonannon, jonka mukaan säätiöille ja yhdistyksille ei ole tulossa verorasitusta. 

 

Apurahat

Yhdistys tiedottaa Teva Finlandin lahjoittaman apurahan hakumahdollisuudesta.  Hakukuulutus on julkaistu yhdistyksen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa ja se julkaistaan myös Proviisori-lehdessä 2/2021. Hakuaika 1.5.-30.9.2021.

 

Jäsenasiat

Hallitus päätti, että aiempien vuosien kaltaista jäsenkyselyä ei järjestetä tänä vuonna, vaan strategiatyöryhmä mietti muita keinoja jäsenten mielipiteiden esiintuomiseksi. 

 

Koulutus-, opiskelija-  ja viestintäasiat

Hallituksen jäsenet päättivät yhdessä lähteä ideoimaan ja kirjoittamaan uusia juttuja tuleviin Proviisori-lehtiin. Hallitukselle ja päätoimittajalle voi lähettää sähköpostia hyvistä jutun aiheista. Ole rohkeasti yhteydessä!

Koulutuspuolella syksyn koulutustapahtuman järjestelyt ovat käynnissä ja tarkempi ajankohta tullaan ilmoittamaan lähitulevaisuudessa. Kevään talouskiertue järjestettiin tällä kertaa virtuaalisesti ja kiertue sujui hyvin etäyhteyksin.

Opiskelijavaliokunnan järjestämiin haavanhoitokoulutukseen ja esimiesvalmennukseen oli runsaasti osallistujia. Esimiesvalmennuksen aihe koettiin tärkeäksi ja käytännönläheiseksi. Kiitos vielä järjestelijöille, luennoitsijoille ja kaikille osallistujille.

 

Tapahtumia

Proviisoriyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin etäyhteyksin lauantaina 29.5.2021.  Ennen kokousta kuultiin yhteistyökumppani Orion Pharman puheenvuoro. 

Perinteinen strategiaviikonloppu tullaan näillä näkymin pitämään yhteistyössä Orion Pharman kanssa Tuohilammella 3.-4.9., mikäli pandemiatilanne ja kokoontumisrajoitukset sen sallivat.

 

Aurinkoisin terveisin,

Päivi Könönen
hallituksen jäsen

 

Käyttäjän Ylläpito kuva
-
Ylläpito