Syyskokous 2023

Suomen Proviisoriyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään keskiviikkona 22.11.2023. Kokous pidetään yhteistyökumppani Pharmaca Oy:n tiloissa (Korkeavuorenkatu 35, Helsinki). Tarkemmat tiedot kokouksesta päivitetään tälle sivulle.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti kokouksessa mm.

  • valitaan tulevan vuoden hallituksen puheenjohtaja sekä varsinaiset ja varajäsenet erovuoroisten tilalle, 
  • valitaan yhdistyksen tilintarkastaja ja varatilintarkastaja,
  • hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024,
  • päätetään vuoden 2024 jäsenmaksujen suuruudesta ja kantotavasta ja
  • päätetään hallituksen puheenjohtajan ja muiden hallituksen jäsenten kokouspalkkioista ja matkakorvauksista sekä tilintarkastajien palkkioista.

Yhdistyksen kokouksissa voidaan ottaa päätettäväksi vain kokouskutsussa ilmoitetut asiat. Mikäli jäsen haluaa saada jonkun asian käsiteltäväksi varsinaisessa kokouksessa, se on esitettävä perusteluineen kirjallisesti hallitukselle 30.9.2023 mennessä. 

Kutsu kokoukseen toimitetaan vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta jäsentiedotteella, Proviisori-lehdessä, sähköpostitse tai muussa sähköisessä viestintäkanavassa. Kutsu julkaistaan myös tällä sivulla. 

Tilaisuuden ohjelma

16.45 Saapuminen kokouspaikalle
17.00 Yhteistyökumppani Pharmaca Oy:n puheenvuoro

  • Tiedolla johtamisen mahdollisuudet, puhuja ilmoitetaan myöhemmin
  • Pharmaca Fennican tehokäyttö, Riikka Manninen, tietopalveluproviisori & palvelupäällikkö, Pharmaca

18.00 Suomen Proviisoriyhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous

kokous päättyy arviolta klo 20.

Aikataulumuutokset ovat mahdollisia kokousasioiden käsittelyaikataulu huomioiden.

Kokouksen henkilövalinnat

Kokouksessa valitaan vuoden 2024 yhdistyksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle. Vapaamuotoisen hakemuksen puheenjohtajaksi, hallituksen jäseneksi tai hallituksen varajäseneksi voi ilmaista ilmoittautumislomakkeella, sen voi lähettää etukäteen toimiston sähköpostiin osoitteeseen toimisto@proviisoriyhdistys.net tai ehdolle voi asettua kokouksessa. Lisätietoja puheenjohtajan sekä hallituksen jäsenten tehtävästä voi kysyä yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Sara Rosenbergilta (sara.rosenberg@proviisoriyhdistys.net) tai toiminnanjohtaja Teemu Ali-Koverolta (050 339 8404, teemu.ali-kovero@proviisoriyhdistys.net).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tilaisuuteen avautuu lokakuussa. 

 

 

Ajankohta: 
22.11.2023 17:00