Vuoden 2017 proviisorikollega on Hanna Haataja

Neljättä kertaa jaetun Vuoden proviisorikollega -palkinnon sai tänä vuonna Hanna Haataja Kiimingin apteekista. Palkinto jaettiin Proviisoripäivän yhteydessä lauantaina 18.3.

Tunnustus annetaan kollegiaaliselle, koko työyhteisön huomioon ottavalle proviisorille, joka positiivisella tavalla edustaa ammattikuntaamme. Ehdotuksia palkinnon saajaksi kerättiin alkuvuodesta, ja niitä saatiin kaikkiaan yhdeksän.

Haataja toimii proviisorina Kiimingin apteekissa, jossa työskentelee kaikkiaan 11 henkilöä. Haatajaa kuvataan ehdotuksessa erittäin ammattitaitoiseksi esimieheksi ja pidetyksi työkaveriksi, joka luo erinomaisen työilmapiirin.

– Hanna on kuunteleva, välittävä, tukeva, positiivinen, kannustava, iloinen, tasapuolinen ja asioihin välittömästi tarttuva esimies. Hän saa paljon aikaiseksi, mutta ei pilaa töitään hosumisella. Hän puntaroi asiat huolellisesti, ehdotuksessa todetaan.

Haatajaa on myös kuvattu itsenäiseksi, mutta apteekkaria ja henkilökuntaa kuuntelevaksi toiminnan kehittäjäksi.

Hanna Haataja on saamastaan tunnustuksesta erittäin otettu.

– Hienointa tässä tunnustuksessa on se, että saan sen lähimpien työtovereideni aloitteesta. Koen, että olen onnistunut tuomaan tärkeiksi kokemani ammatilliset arvot käytännön työelämään. Avoimessa ja iloisessa ilmapiirissä on hyvä kehittää yhteistä toimintaa, Haataja toteaa.

Aiempina vuosina palkinnon ovat saaneet Kiteen apteekin proviisori Tuulikki Hurri, Evijärven apteekin apteekkari Juha Päivärinta ja neurofarmakologian dosentti Tomi Rantamäki. Valinnan palkinnon saajasta tekevät Proviisoriyhdistyksen hallitus ja ProMentor -työryhmä.

18.3.2017 tk