Täytä sähköinen jäsenhakemus.

Voit myös tulostaa jäsenhakemuslomakkeen (lataa pdf) ja postittaa sen täytettynä yhdistyksen toimistolle.

Hallitus käsittelee hakemukset ja hyväksyy uudet jäsenet kerran kuukaudessa (pl. heinäkuu).

Jos haluat, että työnantaja perii jäsenmaksusi suoraan palkastasi, ilmoita suoraperinnästä yhdistyksen toimistolle suoranperintälomakkeella (lataa pdf).

Jos kuulut johonkin toiseen työttömyyskassaan tai ammattiliittoon, voit tehdä siirron kuukauden sisällä menettämättä työttömyyskassaetujasi. Toimistolta saat lisätietoa siirrosta.

Voit tarvittaessa ladata pdf-tiedoston avaamiseen tarvittavan ohjelman Adoben sivulta: https://get.adobe.com/fi/reader/

Postita täytetyt lomakkeet yhdistyksen toimistolle osoitteella (postimaksu maksettu):

Suomen Proviisoriyhdistys ry

Tunnus 5006166

00003 VASTAUSLÄHETYS

Tule mukaan vaikuttamaan ammatilliseen tulevaisuuteesi!

Lisätietoja jäsenyydestä saat yhdistyksen toimistolta:

Eija Vartiainen, järjestösihteeri
p. 09 177 771 / toimisto(at)proviisoriyhdistys.net