Opiskelijan ProMentee Helsinki 2016

Mentorointi - uskalla unelmoida

Ensimmäinen Opiskelijan mentorointiohjelma järjestettiin Helsingin yliopiston proviisoriopiskelijoille keväällä 2016. Ohjelmaan osallistuneilla neljällä mentorilla oli mentoroitavanaan 2-3 proviisoriopiskelijaa. Kokemukset ensimmäisestä ohjelmasta olivat upeita. Ohjelmaan osallistuneet proviisoriopiskelijat kokivat, että ohjelma lisäsi itseluottamusta, auttoi verkostojen laajentamisessa sekä lisäsi tietoutta proviisorin uramahdollisuuksista.

”Opiskelijan ProMentee -ohjelma antoi minulle paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Ryhmästämme muodostui nopeasti tiivis ja pystyimme keskustelemaan luottamuksellisesti monista mieltä askarruttavista asioista. Mentorin tuen lisäksi muiden opiskelijoiden vertaistuki osoittautui korvaamattomaksi. Luottamus itseeni ja tulevaisuuteeni kasvoi huimasti yhteisten keskusteluiden kautta ja opin tunnistamaan vahvuuksiani. Uskon, että jokainen meistä mukana olleista oppi itsestään uusia asioita. Teimme mentoreiden johdolla kevään aikana useita mielenkiintoisia vierailuja eri lääkealan toimijoille, mikä varmasti auttoi kaikkia ymmärtämään, miten paljon mahdollisuuksia proviisorin koulutuksella on. Samalla myös urasuunnitelmat selkiytyivät. Suosittelen ohjelmaa kaikille, jotka haluavat tutustua huipputyyppeihin sekä lisää uskoa itseensä ja omaan asiantuntijuuteen. Mukaan tarvitaan vain rohkeutta sekä innokas ja avoin mieli!”
Tuuli Salmi, Opiskelijan ProMentee -ohjelman mentoroitava Helsingissä keväällä 2016

 

Ohjelma tuli päätökseen kesäkuun alussa ja tämän pilotin perusteella ohjelmaa luotsannut työryhmä rohkenee sanoa, että ryhmämentorointi on erittäin toimiva konsepti proviisoriopiskelijoille. Lue lisää pilotista saaduista kokemuksista. Lue myös Riikan, Pilvin ja Heikin kokemuksista Proviisorin Blogista.

Kiitämme kaikkia ohjelmaan osallistuneita opiskelijoita ja mentoreita sekä upeaa yhteistyökumppaniamme Helsingin yliopistoa!