Proviisoripäivän la 23.3.2024 lääkealan näyttely

Lämpimästi tervetuloa näytteilleasettajaksi Proviisoripäivään!

Tämä sivu sisältää keskeiset ohjeet ja aikataulut, joita noudattamalla tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta tulee sujuvaa!

Yleistä Proviisoripäivästä

Proviisoripäivä on proviisoreille, proviisoriopiskelijoille ja apteekkareille suunnattu koulutuspäivä, jossa käsitellään farmasian alan ajankohtaisia aiheita mm. asiantuntijaluentojen sekä paneelikeskustelujen muodossa.

Proviisoripäivä on järjestetty jo vuodesta 1986 alkaen. Kyseessä on Suomen Proviisoriyhdistys ry:n päätapahtuma ja Suomen suurin proviisoreille suunnattu koulutustapahtuma.

Proviisoripäivän ohjelma, aikataulu ja luentojen aiheet ovat nähtävillä verkossa osoitteessa www.proviisoriyhdistys.net/proviisoripaiva. Sivustolla on lisäksi mahdollista ilmoittautua sekä osallistujaksi että näytteilleasettajaksi tapahtumaan.

Näyttely

Tärkeä osa Proviisoripäivää on mielenkiintoinen lääkealan näyttely, joka on erinomainen tilaisuus esitellä tuotteitanne, palveluitanne sekä yritystänne farmasian alan päättäjille! 

Proviisoripäivän näyttelyn paikat on tältä vuodelta loppuunmyyty! Sydämellinen kiitos jo etukäteen kaikille näytteilleasettajaksi ilmoittautuneille yhteistyökumppaneillemme.

Paikka ja aika

Proviisoripäivä järjestetään lauantaina 23.3.2024 tuttuun tapaan Arcadassa, Helsingin Arabianrannassa, osoitteessa Jan-Magnus Janssonin aukio 1, 00560 Helsinki. Näyttely on avoinna klo 9.30–17.00

Arcadan sijainti kartalla (Google Maps)

Proviisoripäivän osallistujat

Proviisoripäivään osallistuu proviisoreita, apteekkareita ja proviisoriopiskelijoita. Osallistujia Proviisoripäivässä on yhteensä 156 (tilanne 20.3.). Lisäksi paikalla olette te näytteilleasettajien edustajat. 

Reseptilääkemainonta

Reseptilääkkeiden mainonta ja markkinointi on mahdollista Proviisoripäivässä. Pyydämme huomioimaan, että paikalla saattaa olla henkilöitä, joilla ei ole oikeutta määrätä tai toimittaa reseptilääkkeitä. He osallistuvat tapahtumaan avustavissa tehtävissä tai lääkealalla toimivien organisaatioidensa edustajina, eivät yksityishenkilöinä (esim. kutsuvieraana, luennoitsijana, avustajana, toimittajana, toimitsijana, valokuvaajana). Henkilöt, jotka osallistuvat seminaariin on helppo tunnistaa nimikylteistä. Nimikylteissä on selkeästi ilmaistu, onko sen kantajalla oikeus toimittaa tai määrätä lääkkeitä.

Yhteystiedot ja kysymykset

Kaikissa Proviisoripäivää koskevissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä Suomen Proviisoriyhdistys ry:n toimistolle: toimisto@proviisoriyhdistys.net, puh. 09 177 771.

Pyydämme palautetta

Kerro kuinka onnistuimme! Kehitämme tapahtumiamme aktiivisesti saamamme palautteen ja kehitysideoiden perusteella.

Anna palautetta näyttelystä

 

Näytteilleasettajan muistilista

Proviisoripäivän näyttelyn suunnittelua ja toteutusta helpottaaksemme olemme laatineet oheisen muistilistan. Listan linkeistä pääset kunkin kohdan lisätietoihin. Koko muistilista lisätietoineen löytyy alempaa otsikon Näytteilleasettajan ohjeet lisätiedoin alta. 

Pe 8.3.2024 mennessä:

Ke 13.3.2024 mennessä: 

Ke 20.3.2024 klo 9.00 alkaen ja pe 22.3. klo 12.00 mennessä:

Pe 22.3.2024 klo 16.00–21.00 ja la 23.3.2024 klo 7.00–9.00:

La 23.3.2024 klo 9.30–17.00 

*) Koskee vain tuplapaikan tai lisäpalvelun varanneita.

 

Näytteilleasettajan ohjeet lisätiedoin

Ilmoita somessa mukanaolosta Proviisoripäivässä 
pe 8.3.2024 mennessä

Ilmoita yrityksesi mukanaolosta Proviisoripäivässä verkkosivuillanne sekä sosiaalisen median kanavillanne hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, mielellään jo pe 8.3.2024 mennessä.

Voit hyödyntää oheista kuvaa sekä sen alla olevaa saatetekstiä (kursivoitu):

Proviisorit ja apteekkarit - tervetuloa Proviisoripäivään! Olemme mukana Proviisoripäivässä lauantaina 23.3.2024 Arcadassa, Helsingin Arabianrannassa. Ilmoittautuminen osallistujaksi on avoinna su 10.3.2024 saakka osoitteessa www.proviisoriyhdistys.net/proviisoripaiva
#Proviisoripäivä2024 #Proviisoripäivä #proviisorit #SuomenProviisoriyhdistys

Kuvaan voit tägätä Suomen Proviisoriyhdistys ry:n tilin. Ohessa linkit somekanavillemme:

www.facebook.com/proviisoriyhdistys
www.linkedin.com/company/proviisoriyhdistys
www.instagram.com/proviisorit

Muista myös seurata meitä somessa!

 

Hyödynnä kutsukoodi
pe 8.3.2024 mennessä

Hyödynnä saamasi kutsukoodi ja kutsu asiakkaidesi ja sidosryhmiesi edustajina toimivia proviisoreita ja apteekkareita veloituksetta Proviisoripäivään mahdollisimman pian, mutta mielellään pe 8.3.2024 mennessä.

Kutsumasi proviisorit ja apteekkarit voivat osallistua Proviisoripäivän luennoille sekä lääkealan näyttelyyn, ja he saavat halutessaan nauttia myös päivän aikana tarjottavat ateriat.

Kutsuttujen proviisorien ja apteekkarien tulee ilmoittautua tapahtumaan viimeistään sunnuntaina 10.3.2024 sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislinkki löytyy myös tapahtumasivulta osoitteesta www.proviisoriyhdistys.net/proviisoripaiva

Kutsutun tulee valita ilmoittautumislomakkeelta vaihtoehto “Näytteilleasettajan kutsumana” ja syöttää jäljempänä lomakkeella yrityksellenne yksilöity PP-2024 -alkuinen kutsukoodi. Kutsukoodilla voi ilmoittautua yhteensä 3–5 henkilöä näyttelypaikkavaihtoehdosta riippuen.

Kutsukoodi ja siihen liittyvät ohjeet on lähetetty näyttelypaikkanne varanneelle henkilölle sähköpostitse helmikuussa. Mikäli et ole saanut kutsukoodia, ota pikimmiten yhteyttä Mariaan: maria.tuulkari@proviisoriyhdistys.net, puh. 0445366086.

Huom! Mikäli kutsuttu ei ilmoittaudu tapahtumaan määräajassa tai annettujen ohjeiden mukaan, emme voi taata hänelle sisäänpääsyä tapahtumaan.

 

Tarkista ja tarvittaessa korjaa näyttelypaikkavarauksen tiedot
pe 8.3.2024 mennessä

Näyttelypaikan tiedot on lähetetty sähköpostitse paikkavarauksen tehneen henkilön email-osoitteeseen. Tarkista, että näyttelypaikkaasi koskevat tiedot ovat oikein, ja tee tarvittavat korjaukset tietoihiin pe 8.3.2024 mennessä.

Tarkistettavia tietoja ovat mm.:

 • Näyttelypaikan sisältö
 • Mahdolliset lisäpalvelut
 • Näyttelytiimin tiedot
 • Ateriapakettien lukumäärä ja ruokavaliot & -allergiat
 • Esiteltävät tuotteet ja/tai palvelut
 • Laskutustiedot

 

Tilaa lisäpalveluita
pe 8.3.2024 mennessä

Näyttelypaikkaa on mahdollista täydentää lisäpalveluilla. Alla näet näyttelypaikkavaihtoehdot sekä lisäpalvelut:

Lisäpalvelut (tilattavissa pe 8.3.2024 saakka):

 • Kokosivun ilmoitus digitaalisessa luentomateriaalissa 850 eur + alv 24%
 • 1 kpl tuotenäyte ja/tai -esite (maksimipaino yht. 150 g) osallistujille jaettavassa näyttelykassissa 950 eur + alv 24%
 • Luentomateriaalissa ilmoitus + 1 kpl tuotenäyte/esite näyttelykassissa yhteishinta 1500 eur + alv 24%

Mikäli haluat täydentää näyttelypaikkavaraustasi esim. aterialipukkeilla tai lisäpalveluilla, ilmoita tiedot pe 8.3.2024 mennessä Marialle: maria.tuulkari@proviisoriyhdistys.net, puh. 0445366086.

Tuplapaikan hintaan sisältyy:

 • 2 kpl 120 cm x 80 cm pöytiä + tuolit näyttelytiimille
 • Pitchaus (90 sek.), eli lyhyt puheenvuoro osallistujayleisön edessä luentosalissa (pitchauspaikat olivat saatavilla vain 5:lle ensimmäiselle)
 • Kokosivun ilmoitus digitaalisessa luentomateriaalissa
 • Tuotenäyte ja/tai esite osallistujille jaettavassa näyttelykassissa
 • Yrityksenne logo tapahtuman somemainoksessa
 • 2 kpl aterialipukkeita
 • Kutsukoodi, jolla yhteensä 5 proviisoria tai apteekkaria voi ilmoittautua veloituksetta kutsuvieraananne Proviisoripäivään (sis. luennot, näyttely ja ateriat kutsutulle) su 10.3.2024 mennessä. 

Normaalin paikan hintaan sisältyy:

 • 1 kpl 120–180 cm x 80 cm pöytä + tuolit näyttelytiimille
 • Yrityksenne logo tapahtuman somemainoksessa
 • Kutsukoodi, jolla yhteensä 3 proviisoria tai apteekkaria voi ilmoittautua veloituksetta kutsuvieraananne Proviisoripäivään (sis. luennot, näyttely ja ateriat kutsutulle) su 10.3.2024 mennessä. 

 

* Kokosivun ilmoitus digitaalisessa luentomateriaalissa & aineiston toimitus
ke 13.3.2024 mennessä

Ilmoitus digitaalisessa luentomateriaalissa on oiva keino lisätä näkyvyyttänne Proviisoripäivässä. Digitaalinen luentomateriaali julkaistaan Proviisori-sovelluksessa sekä osoitteeseessa proviisori.proviisoriyhdistys.net. Lataa Proviisori-sovellus älylaitteeseesi App Storesta tai Google Playsta.

Mikäli ilmoituspaikka digitaalisessa luentomateriaalissa sisältyy näyttelypaikkaasi (tuplapaikka), tai olet tilannut sen lisäpalveluna, lähetä ilmoitusaineisto seuraavin tiedoin:

 • A5-kokoinen (148 mm x 210 mm) PDF-tiedosto
 • 300 dpi
 • Fonttikoko min. 6 pt
 • 10 mm sisämarginaalit
 • Aineiston toimittaminen sähköpostitse otsikolla “Proviisoripäivä 2024 ilmoitusaineisto digitaaliseen luentomateriaaliin” viimeistään ke 13.3.2024 osoitteeseen toimisto@proviisoriyhdistys.net

 

* Pitchaus (90 sek.) ja esitysaineiston toimitus
ke 13.3.2024 mennessä

Mikäli olet varannut pitchauksen, eli 90 sekunnin mittaisen puheenvuoron luentosalissa osallistujayleisön edessä, tarkista pitchauksen ajankohta. Se on mainittu saamassasi sähköpostissa.

Pitchaajana teidän toivotaan olemaan luentosalissa 10 minuuttia ennen luentosession alkua käytännön asioiden läpikäymistä varten.

Voit halutessasi toimittaa meille pitchaukseen liittyvän esitysaineiston (1 esityskalvo), joka heijastetaan luentosalin valkokankaalle pitchauksen ajaksi.

Lähetä pitchaukseen liittyvä esitysaineisto seuraavin tiedoin:

 • 16:9 -kuvasuhteella oleva esityskalvo (1 kpl)
 • PowerPoint-tiedosto
 • 300 dpi
 • Fonttikoko min. 10 pt

Aineiston toimittaminen sähköpostitse otsikolla “Proviisoripäivä 2024 esitysaineisto pitchausta varten” viimeistään ke 13.3.2024 osoitteeseen toimisto@proviisoriyhdistys.net

 

Ennakkotoimitukset Arcadaan
ke 20.3.2024 klo 9.00 alkaen ja pe 22.3. klo 12.00 mennessä

Voit toimittaa tai postittaa näyttelyyn liittyviä tuotteita ja tarvikkeita etukäteen Arcadaan ke 20.3.2024 klo 9.00 alkaen. Kaikkiin lähetyksiin tulee merkitä selvästi seuraavat tiedot:

ARCADA
Maria von Bonsdorff / Proviisoripäivä 2024
YRITYKSEN NIMI, YHTEYSHENKILÖN NIMI JA PUHELIN
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

 

* Näyttelykassiin tulevat tuotenäytteet ja esitteet
ke 20.3.2024 klo 9.00 alkaen ja pe 22.3. klo 12.00 mennessä

Kaikille Proviisoripäivän osallistujille jaetaan paikan päällä näyttelykassi, johon tuplapaikan tai lisäpalvelun varanneilla on mahdollisuus toimittaa 1 kpl tuotenäyte ja/tai 1 kpl esite (yhteispaino max. 150 g). 

Näyttelykasseja pakataan 200 kappaletta tai kunnes jaettavat tuotteet loppuvat. Ylijääneet tuotteet palautetaan näytteilleasettajille.

Proviisoriyhdistyksen henkilökunta pakkaa näyttelykassit jo perjantaina, joten kasseihin tarkoitetut tuotenäytteet ja esitteet tulee olle perillä Arcadassa ke 20.3.2024 klo 9.00 alkaen ja pe 22.3.2024 klo 12.00 mennessä.

Näyttelykasseihin liittyvät tuotenäyte- ja esitetoimituksiin tulee merkitä selvästi seuraava tieto:

ARCADA
Maria von Bonsdorff / Proviisoripäivä 2024 / NÄYTTELYKASSIIN
YRITYKSEN NIMI, YHTEYSHENKILÖN NIMI JA PUHELIN
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Huom! Mikäli näyttelykassiin tarkoitetut tuotenäytteet ja esitteet toimitetaan myöhässä tai ilman ohjeen mukaan tehtyä merkintää, emme voi taata, että ne saadaan pakattua näyttelykasseihin.

 

Näyttelyosaston rakentaminen
pe 22.3.2024 klo 16.00–21.00  ja la 23.3.2024 klo 7.00–9.00

Tarkista näyttelypaikkasi kohdasta Aluekartta ja näyttelypaikat. Näyttelyosaston rakentamisajat ovat:

 • perjantaina 22.3.2024 klo 16.00–21.00 ja 
 • lauantaina 23.3.2024 klo 7.00–9.00

Näyttelypaikallasi on valmiina pöytä/pöydät sekä tuolit näyttelytiimillesi. Normaalipaikalla on 1 kpl 120–180 cm x 80 cm pöytä ja tuplapaikalla on 2 kpl 120 cm x 80 cm pöytää. Mikäli olet ilmoittanut meille poikkeavista kalustetarpeista, niin otamme ne huomioon ennakkovalmisteluissa.

Normaalipaikan kokonaisala (syvyys x leveys) on noin 1,5 m x 2 m, ja tuplapaikan noin 1,5 m x 3 m. Pöytien taakse voi pystyttää esim. 1–2 roll-upia tai kevytrunkoisen messuseinäkkeen. 

Näyttelypaikkaan ei sisälly pöytäliinaa, jatkojohtoja tai Wifi-yhteyttä, joten järjestä sellaiset tarvittaessa itse. Pöytälevyn pinta on väritykseltään keltainen. 

Arcadassa on rullakot roskia varten näyttelyn rakentamisen aikana, sekä pienempiä roska-astioita koko päivän ajan. 

Rakennuksessa on hissi helpottamassa tavaroiden kuljettamista.

 

Proviisoripäivä
la 23.3.2024 klo 9.30–17.00

Proviisoripäivän järjestetään lauantaina 23.3.2024 klo 9.30–17.00 Arcadassa, Helsingin Arabianrannassa. Tapahtumapaikkana on Arcadan 2. kerros, jossa näyttelyalueena toimii korkea aulatila. Aulatilasta on käynnit molempiin luentosaleihin sekä lounasravintolaan. 

Näyttely on avoinna koko tapahtuman ajan klo 9.30–17.00. Näyttelyyn tutustumiseen on varattu aikaa aamukahvin, lounastauon sekä iltapäivän aikoihin. Näyttelyyn voi tutustua myös luentojen ollessa käynnissä. 

Näyttelyssä saa jakaa sekä myydä tuotenäytteitä ja tuotteita. Mikäli myyt tuotteita, niin ota oma maksupääte mukaan.

Näytteilleasettajien edustajat voivat osallistua päivän luennoille, mikäli luentosaleissa on tilaa. Proviisoripäivän osallistujat ovat etusijalla luennoille osallistumisessa.

Toteutamme Proviisoripäivää varten digitaalisen luentomateriaalin, jota pääset lukemaan joko Proviisori-sovelluksella tai verkossa osoitteeseessa proviisori.proviisoriyhdistys.net. Lataa Proviisori-sovellus älylaitteeseesi App Storesta tai Google Playsta.

 

Aluekartta ja näyttelypaikat

Proviisoripäivän aluekartan näet alla. Kuvan alapuolella on listattuna kaikki näytteilleasettajat paikkanumeroineen. Näyttelypaikkojen sijainteihin saattaa tulla vielä muutoksia, mutta paikat varmistuvat tapahtumapäivän aamuun mennessä.

 

Näytteilleasettaja Paikkanumero
Biocodex Oy 1-2
Suomen Hoitolatukku Tuonti Oy 3
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva 4
Orion Oyj Orion Pharma 5-6
Pharmadata Oy 7-8
Vitabalans Oy 9-10
KRKA Finland Oy 11
Oy Verman Ab 12-13
Suomen Rokotepiste Oy 14
Apteekkitarvike 15
Elanco 16
L-Tec Sport Oy 17
Oy Essity Finland Ab 18
Suomen Proviisoriyhdistys ry 19
LuppaSoppi Oy 20
Mediq Suomi Oy 21
Nordic Medicine and Wellness Oy 22-23
Théa Nordic, filial i Finland 24
Hankintatukku Oy 25
E. Laiho Oy 26
Apteam Oy 27
Accord Healthcare Oy 28-29
Sandoz A/S, Suomen sivuliike 30
Sirona Oy 31
Avansor Pharma Oy 32
Teva Finland Oy 33-34
Sana Pharma Medical Oy 35
VMP-interior Oy 36
Receptum Oy 37
FaunaPharma Oy 38
Chiesi Pharma 39
Haleon Finland Oy 40
Vetcare Oy 41
Somefarmaseutti Johanna Hakamäki 42

 

Pysäköinti ja paikalle saapuminen

Pääset paikalle tarvittaessa kätevästi omalla autolla tai julkisilla, esim. raitiolinjoilla 6 ja 8.

Omalla autolla saapuvat näytteilleasettajat voivat pysäköidä veloituksetta P-kirjaimella merkityille pysäköintialueille tapahtumapäivänä la 23.3.2024 klo 7.00 alkaen. Et tarvitse erillistä pysäköintilupaa ajoneuvoasi varten. 

Huom! Arcadan pysäköintialue on vain näytteilleasettajien käytössä ja ainoastaan tapahtumapäivänä la 23.3.2024 klo 7.00–18:00. Mikäli tulet käymään Arcadassa jo perjantaina, sinun tulee pysäköidä kadun varteen tai esim. Kauppakeskus Arabian parkkihalliin paikallisten ohjeiden mukaisesti. Kadunvarsipysäköinti on maksutonta perjantaina 2 tunnin ajan ja viikonloppuna koko päivän.

Näytteilleasettajien ruokailut

Mikäli olet varannut ateriapaketin (50 eur + alv 24% per henkilö), se sisältää: 

 • klo 9.30–10.30 aamukahvi ja suolainen näyttelytilassa
 • klo 11.30–14.00 linjastolounas lounasalueella
 • klo 15.30–17.00 iltapäivän kuohuva näyttelytilassa

Varastointi

Arcadan lukittu varastotila on käytössäsi tarvittaessa viikonlopun yli ma 25.3.2024 klo 15.00 saakka, mihin mennessä varastoidut tavarat voi noutaa vahtimestarilta Arcadan 2. kerroksesta.

Huom! Arcada, Suomen Proviisoriyhdistys ry ja ProviisoriViesti Oy eivät vastaa Arcadaan varastoiduista omaisuudesta missään vaiheessa.

Vaatesäilytys

Arcadan sisäänkäynnin läheisyydessä 1. kerroksessa on yleisessä käytössä olevia vaatenaulakoita, jonne ulkovaatteet voi halutessaan jättää tapahtuman ajaksi. 

Huom! Arcada, Suomen Proviisoriyhdistys ry ja ProviisoriViesti Oy eivät vastaa vaatenaulakkoon jätetystä omaisuudesta.