Proviisoripäivän 25.3.2023 lääkealan näyttely

Arvoisa yhteistyökumppanimme! Tervetuloa mukaan Suomen Proviisoriyhdistyksen vuoden tärkeimmän koulutustapahtuman, Proviisoripäivän, näytteilleasettajaksi. Proviisoripäivä järjestetään 25.3.2023 totuttuun tapaan Arcadassa, Helsingissä. Näyttely on avoinna klo 9.30–16.30. Proviisoripäivä on vuosittain järjestettävä, proviisoreille, proviisoriopiskelijoille ja apteekkareille suunnattu, farmasian alan ajankohtaisia aiheita käsittelevä koulutuspäivä. Proviisoripäivän luento-ohjelmaan voi tutustua tapahtumasivulla.

Varmistattehan teille sopivan näyttelypaikan ilmoittautumalla mahdollisimman pian! Ilmoittautuminen on käynnissä 28.2. saakka.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi!

 

Proviisoripäivän näyttelyyn ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt

Otamme näytteilleasettajien ilmoittautumisia vastaan 28.2.2023 asti. Sen jälkeen otamme vastaan ilmoittautumisia aina 20.3. asti, mutta myöhässä ilmoittautuneille emme voi varata lounas- ja kahvitarjoiluja, varmistaa näkyvyyttä osallistujamateriaalissa emmekä taata paikkatyypin tai sijaintitoiveen toteutumista.

Proviisoripäivän näyttely on loppuunmyyty.

 

Näyttelyn mediatiedot ja hinnat

Proviisoripäivässä järjestetään tuttuun tapaan mielenkiintoinen ja kattava lääkealan näyttely, joka on saanut aiempina vuosina paljon positiivista palautetta. Näyttelytilana toimii Arcadan 2. kerroksen suuri aula, josta on sisäänkäynnit molempiin luentosaleihin. Osallistujille on varattu runsaasti aikaa näyttelyyn tutustumiseen lounaalla sekä aamun ja iltapäivän kahvitauoilla. Lisäksi rohkaisemme seminaarivieraita tutustumaan näyttelyyn myös luentojen ollessa käynnissä. Näyttely on avoinna klo 9.30–16.30.

Proviisoripäivässä tavoitatte farmasian alan päättäjät! Odotamme tapahtumaan innokasta osaanottoa proviisoreilta, apteekkareilta ja proviisoriopiskelijoilta. Tarjoamme teille mahdollisuutta esitellä tuotteitanne, palveluitanne sekä yritystänne Proviisoripäivän näyttelyssä oheisin tiedoin. Tervetuloa!

 

Näyttelyn kartta

Näyttelypaikat sijoitetaan Arcadan suuren torin eri sektoreille ilmoittautumisten perusteella ja esiteltävät tuotteet huomioiden. Valitsemalla A-paikan tai Tuplapaikan voitte esittää toiveen näyttelypaikan sijaintiin. Toiveet huomioidaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näyttelypaikat ja hinnat

Hintoihin lisätään alv 24 %. Hinnat ovat voimassa vuonna 2023.

Paikkatyyppi Normaalihinta
15.2.–28.2.
Late Bird -hinta
1.3.–20.3.
A-paikka
Yksi pöytä toivotulta sektorilta
1 450 € 1 650 €
B-paikka
Yksi pöytä, määräämätön sektori
1 250 € 1 400 €
C-paikka
Ministändi (pystypaikka)
750 € 850 €
Tuplapaikka
Tuplapöytä toivotulta sektorilta
2 350 € 2 600 €
Tuplapaikkaa suurempi paikka
Ota yhteyttä (teemu.ali-kovero@proviisoriyhdistys.net), niin sovitaan Teille sopivasta näkyvyydestä!

 

Näyttelypaikan rakentaminen

Yksittäinen näyttelypaikka on pinta-alaltaan n. 4 m2. Hinta sisältää näyttelypöydän ja kaksi tuolia sekä näkyvyyden seminaarin digitaalisessa ohjelmassa ja luentokassissa.

Pöytien koot ovat A- tai B-paikalla 120 cm x 80 cm tai 180 cm x 80 cm (Arcadassa on kahdentyyppisiä pöytiä) ja C-paikalla pyöreä ja korkea pöytä halkaisijaltaan 90 cm. Tuplapaikalla tilaa on kaksin verroin, kaksi 120 cm x 80 cm tai 180 cm x 80 cm pöytää.

Näyttelypaikka ei sisällä pöytäliinaa, joten suosittelemme oman liinan tuomista. Huomioikaa, että pöytälevy voi olla kokoa 120 cm x 80 cm tai 180 cm x 80 cm, joten liina kannattaa hankkia isomman koon mukaan. Pöydät ovat väritykseltään keltaiset. Jos tuotte omia kalusteita, niin ilmoittakaa niistä viimeistään to 23.3.2023 Teemu Ali-Koverolle, puh. 050 339 8404. Ilmoittautumisen yhteydessä annetut tiedot on huomioitu.

Näyttelipaikkaan ei oletusarvoisesti sisälly sähkön lähdettä. Mikäli tarvitsette ständillänne sähköä, ilmoittakaa siitä etukäteen viimeistään to 23.3.2023 Teemu Ali-Koverolle, puh. 050 339 8404. Ilmoittautumisen yhteydessä annetut tiedot on huomioitu.

Näyttelypaikan rakentaminen on mahdollista pe 24.3.2023 klo 16-20 ja tapahtumapäivänä la 25.3.2023 klo 8.30 alkaen. Paikalla Arcadassa on tuolloin Proviisoriyhdistyksen toiminnanjohtaja Teemu Ali-Kovero, puh. 050 339 8404.

 

Luentovihkon mainokset ja tuotenäytteet näyttelykassissa

Toteutamme seminaariosallistujien käyttöön digitaalisen luentovihkon. Valitsemaanne näyttelypaikkaan sisältyy A5-kokoinen yrityksen ilmoitus digitaalisen luentovihkon sisäsivulla ja yrityksen oma esite tai tuotenäyte (1 kpl) luentokassiin valmiiksi pakattuna. Luentovihkon kansilehdissä on saatavilla maksullisia ilmoituspaikkoja (ota yhteyttä teemu.ali-kovero@proviisoriyhdistys.net).

Luentovihkossa julkaistavien ilmoitusten tekniset vaatimukset löydätte ohjesivulta. Näyttelyvihkon digitaalisessa versiossa julkaistavat aineistot tulee toimittaa 28.2.2023 mennessä osoitteeseen teemu.ali-kovero@proviisoriyhdistys.net.

Maksuttoman ilmoituksen lisäksi voitte toimittaa yhden tuotenäytteen jaettavaksi seminaariosallistujille luentoaineiston mukana näyttelykassissa. Tuotenäytteiden jakaminen on mahdollista myös omalla näyttelypaikalla. Näyttelykassiin jaettavien tuotenäytteiden osalta toimitamme ohjeet näytteilleasettajakirjeen mukana maaliskuun alussa.

Ilmoituksen tai tuotenäytteen hinta ilman näyttelypaikkaa on 400 € + alv 24 %. Late Bird -ilmoittautumisissa emme voi taata näkyvyyttä luentovihkossa taittoaikataulun vuoksi.

 

Pysäköinti

Tapahtumapäivänä la 25.3.2023 näytteilleasettajien käytössä on maksuton pysäköinti Arcadan henkilökunnan pysäköintialueella. Muina päivinä pysäköinti on mahdollista alueen yleisten pysäköintisääntöjen mukaisesti. 

 

Toimitukset Arcadaan ja varastointi

Proviisoripäivän näyttelyosastolle tulevia materiaaleja voitte toimittaa Arcadaan ennen tapahtumaa aikavälillä ma-pe 20.-24.3.2023 klo 8.30-16.00 sekä tapahtumapäivänä la 25.3.2023 klo 8.30 alkaen. Luentokasseihin tulevat materiaalit pyydämme toimittamaan Arcadaan ennen perjantaita 24.3. klo 12, jolloin luentokassit pakataan.

Toimitusosoite on:

ARCADA
Maria von Bonsdorff-Hermunen
Jan-Magnus Janssonin Aukio 1
00560 Helsinki

Merkitkää kaikkiin toimituksiin selvästi näkyvälle paikalle tai vastaanottajan nimen yhteyteen YRITYKSENNE NIMI + PROVIISORIPÄIVÄ 2023 + TIETO NÄYTTELYKASSISTA TAI STÄNDISTÄ, jotta toimitukset voidaan varastoida oikeaan paikkaan. Ennen tapahtumaa varastointi tapahtuu lukitussa tilassa. Tapahtuman ajalle varastointiin on varattu oma erillinen tila. Varastointi Arcadassa on mahdollista aina messujen jälkeiseen maanantaihin 27.3.2023 saakka, jolloin lähetyksen voi noutaa Arcadan vahtimestareilta 2. kerroksesta. Pakkaukset ja niiden lukumäärä on merkittävä selkeästi. Noudosta voi sopia tarkemmin Proviisoripäivän aikana Arcadan Maria von Bonsdorff-Hermusen kanssa.

Arcada, ProviisoriViesti Oy tai Suomen Proviisoriyhdistys ry eivät vastaa varastoiduista tavaroista missään vaiheessa.

 

Lounas

Näytteilleasettajat voivat halutessaan lunastaa itselleen lounaslippuja ilmoittautumisen yhteydessä tai ennen tapahtumaa ma 13.3.2023 mennessä. Lounaslipun hintaan (à 30 €, alv 0 %) kuuluvat aamun ja iltapäivän kahvitarjoilut sekä linjastolounas. Erityisruokavaliot huomioidaan toiveidenne mukaisesti yhteistyössä cateringpalveluiden tarjoajan kanssa.

 

Luennoille osallistuminen

Näytteilleasettajat voivat osallistua vapaasti Proviisoripäivän luennoille, mikäli luentosalissa on tilaa. Luennoille osallistumisessa Proviisoripäivän osallistujat ovat etusijalla.

 

Koronapandemian vaikutukset Proviisoripäivän järjestelyihin

Poikkeuksellinen tilanne saattaa vaikuttaa Proviisoripäivän järjestelyihin. Osallistujien turvallisuus on etusijalla, ja tapahtuman järjestelyissä kiinnitetään erityistä huomiota toimenpiteisiin, joilla osallistujien turvallisuutta voidaan parantaa. Toimenpiteet perustuvat mm. viranomaisten määräyksiin ja ohjeisiin.

Mikäli koronaviruksen leviämisen uhka tai viranomaisten ohjeistus edellyttää, on mahdollista, että Proviisoripäivän järjestämistä täytyy arvioida. Tapahtuman järjestäjät, Suomen Proviisoriyhdistys ry ja ProviisoriViesti Oy, ovat arvioineet rajoituksia ja tapahtuman järjestämisen edellytyksiä 28.2.2023 ja todenneet, että tapahtuman järjestämiselle ei ole esteitä.

 

Peruutusehdot

Näyttelypaikkavarausten peruutusehdot:

  • peruutus 20–15 pv ennen tapahtumaa: 50 % näyttelypaikan sovitusta hinnasta,
  • peruutus 14–0 pv ennen tapahtumaa: 100 % näyttelypaikan sovitusta hinnasta.

Huom! Pandemiatilanne saattaa vaikuttaa Proviisoripäiviän järjestelyihin. Osallistujien turvallisuus on etusijalla, ja tapahtuman järjestelyissä kiinnitetään erityistä huomiota toimenpiteisiin, joilla osallistujien turvallisuutta voidaan parantaa. Toimenpiteet perustuvat mm. viranomaisten määräyksiin ja ohjeisiin. Järjestäjät ottavat huomioon alueelliset ohjeet ja rajoitukset tapahtumien järjestämisessä.

Järjestäjät eivät vastaa mahdollisista kuluista, jotka aiheutuvat ilmoittautuneille näytteilleasettajille perumisen vuoksi.

 

Tiedustelut ja kysymykset

Suomen Proviisoriyhdistys ry / ProviisoriViesti Oy

Teemu Ali-Kovero
050 339 8404
teemu.ali-kovero@proviisoriyhdistys.net

Proviisoriyhdistyksen toimisto
09 177 771
toimisto@proviisoriyhdistys.net

 

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Tapahtumien ja tilausten tietosuojaseloste