Proviisoripäivä

Proviisoripäivä on perinteinen proviisoreille suunnattu farmasian alan ajankohtaisia aiheita käsittelevä koulutuspäivä. Se on suurin proviisorien ja proviisoriopiskelijoiden oma verkostoitumis- ja koulutustilaisuus. Proviisoripäivä järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1986. Proviisoripäivän aikana voi tutustua myös lääkealan näyttelyyn.

Proviisoripäivä 2023 – Proviisori lääkealan asiantuntijana

Arcada, Helsinki – lauantai 25.3.2023

Ilmoittautuminen on auki!

Osallistujat

Ilmoittaudu Proviisoripäivään

Edulliset Early Bird -osallistujahinnat ovat voimassa 14.2.2023 saakka!

Näytteilleasettajat

Proviisoripäivän yhteydessä järjestetään lääkealan näyttely. Tarjoamme teille mahdollisuutta esitellä tuotteitanne, palveluitanne sekä yritystänne Proviisoripäivän näyttelyssä. Näyttelytilana toimii Arcadan suuri aula. Osallistujille on varattu runsaasti aikaa näyttelyyn tutustumiseen lounaalla sekä aamun ja iltapäivän kahvitauoilla. Näyttely on avoinna 9.30–16.30

Tietoa näyttelystä ja ilmoittautuminen

Näyttelyn edulliset Early Bird -hinnat ovat voimassa 31.12.2022 saakka!

Ohjelma

Proviisoripäivän aamupäivän luennot on jaettu kahteen rinnakkaiseen teemaan. Lounaan ja näyttelyyn tutustumisen jälkeen iltapäivän ohjelma jatkuu yhdessä luentosalissa.

Illmoittautuminen ja aamukahvi
klo 9.30–10.30

Aamupäivä (sali 1) – Proviisori ja laadukas lääkitys
klo 10.15–12.15

• Suomesta asiakas- ja potilasturvallisuuden mallimaa
    • Marianne Kuusisto, lääkitysturvallisuuskoordinaattori, Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskus
  • Tiedolla parempaa lääkehoitoa – kokemukset HaiPro-yhteistyöstä ja Apotista
    • Annika Häkkinen, Apotti-asiantuntija, proviisori, HUS Apteekki
    • Tiina Koskenkorva, asiantuntijaproviisori, Suomen Apteekkariliitto
  • Lääkitysturvallisuusvastaavana apteekissa ja hyvinvointialueella
    • Milka Lohtaja, lääkitysturvallisuusvastaava, Punavuoren apteekki
    • Kirsi Kaunisvesi-Pietarila, lääkitysturvallisuusasiantuntija, Keusote

Aamupäivä (sali 2) – Lääkkeitä nouseviin kustannuksiin
klo 10.30–12.30

• Vaikuttavuus ja priorisointi terveydenhuollossa – käsitteet haltuun
    • Paulus Torkki, apulaisprofessori, HY Kansanterveystiede
  • Lääkkeiden vaikuttavuusperusteinen hinnoittelu
    • ​​Piia Rannanheimo, lääketaloustieteilijä, Fimea
  • Uusien lääkkeiden hallittu käyttöönotto
    • ​​Niilo Färkkilä, maajohtaja, Amgen
    • lääkkeiden hintalautakunta, puhuja vahvistuu myöhemmin

Lounastauko ja näyttelyyn tutustuminen
klo 12.15–14.00

Iltapäivä – Proviisori uudistuvassa terveydenhuollossa
klo 14.00–15.30

• Ajankohtaista lääkeasioiden uudistuksesta
    • Elina Asola, erityisasiantuntija, STM
  • Miten farmasian ammattilaisten osaaminen huomioidaan hyvinvointialueilla?
    • Sally Leskinen, hyvinvointialuejohtaja, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Ohjelma täydentyy

Alkuilta – Proviisoriyhdistys 40 vuotta
klo 16.15–17.30

• Juhlaohjelmaa
  • Proviisoriyhdistyksen apurahan, proviisorikollega-tunnustuksen ja opintopalkinnon saajien julkistaminen

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu kattaa luento-ohjelman, sähköisen luentomateriaalin sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin 9.3. mennessä ilmoittautuneille osallistujille. Proviisoripäivän aikana on mahdollista tutustua lääkealan näyttelyyn.

Proviisoriyhdistyksen proviisorijäsenet ja kannattaja-apteekkarit

Early Bird -hinta  79 €
Normaalihinta 99 €
Late Bird -hinta 109 €

Early Bird -hinta on voimassa 14.2. asti, normaalihinta 15.–28.2. ja Late Bird -hinta 1.3. alkaen.

Proviisoriyhdistyksen proviisoriopiskelijajäsenet

Early Bird -hinta  39 €
Normaalihinta 49 €
Late Bird -hinta 69 €

Muut osallistujat

Normaalihinta 149 €
Normaalihinta, opiskelijat 79 €

Normaalihinta on voimassa koko ilmoittautumisajan.

Proviisoriyhdistyksen hallituksen jäsenet ja varajäsenet sekä valiokuntien ja työryhmien puheenjohtajat voivat osallistua tapahtumaan maksutta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika on 23.11.2022–9.3.2023. Sen jälkeen otamme vastaan jälki-ilmoittautumisia 10.3.–23.3., mutta jälki-ilmoittautuneille emme voi varata lounas- ja kahvitarjoiluja.

Ilmoittaudu Proviisoripäivään

Ilmoittautumisehdot ja laskutus

Ilmoittautuminen on sitova, mutta sen voi perua maksutta 9.3.2023 saakka. Osallistujalasku lähetetään ilmoittautumispäivänä voimassa olleen hintaluokan ja tapahtumispäivän jäsenolosuhteen mukaisena.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)proviisoriyhdistys.net. 9.3.2023 jälkeen tapahtuneista peruutuksista perimme toimistokuluina 40 euroa ja 17.3.2023 jälkeen tapahtuneista peruutuksista perimme ilmoittautumistiedot huomioiden täyden hinnan (ilman lääkärintodistusta).

Tapahtumien ja tilausten tietosuojaseloste

Proviisoripäivän näyttely

Proviisoripäivän yhteydessä järjestetään lääkealan näyttely. Yritykset, organisaatiot ja muut halukkaat voivat varata näyttelytilaa ilmoittautumalla näytteilleasettajaksi. Näyttely on avoinna klo 9.30–16.30.

Tietoa näyttelystä ja ilmoittautuminen

Näyttelyn edulliset Early Bird -hinnat ovat voimassa 31.12.2022 saakka!

Näyttelytilana toimii Arcadan 2. kerroksen suuri aula, josta on sisäänkäynnit molempiin luentosaleihin. Osallistujille on varattu aikaa näyttelyyn tutustumiseen lounaalla sekä aamun ja iltapäivän kahvitauoilla. Lisäksi rohkaisemme seminaarivieraita tutustumaan näyttelyyn myös luentojen ollessa käynnissä.

Tavataan Proviisoripäivillä!

Päivitetty 25.11.2022/TAK